Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam a lányok gonoszságába, játszmázásába, beteges kis taktikázásukba. Mit tegyek?
azért mert nem tudsz sakkozni még nem a játékot kell hibáztatni.
én pasi vagyok, és én is gennyes rafinált hátulról fúró stratégiákat vetek be. hogy miért? azért mert engem érdekel már első randin az hogy kivel ülök szemben, és nem az amit mutatni akar. és sajnos mivel elég rég vadászok, így nagyon magas fokra sikerült ezt fejleszteni.
és hogy mi az értelme? eddig a rekordom 3 perc körül van, az étteremben 3 perc alatt került olyan ellentmondásba hogy felálltam és még rendelés előtt elsétáltam. nem g&ciségből, de velem ne szórakozzon, ne hazudozzon egy lány, nálam az őszinteség az alap.
hogy veled mi történt nem tudom, de néha ha mögé akarsz látni a maszknak akkor trükközni kell...
próbáld meg élvezni :) olyan ez, mint a sakk :) én is ahhoz mentem hozzá, akiben méltó ellenfélre akadtam. a férjem nagy stratéga, és okos, mint az ördög. egyszer sakkoztunk egyébként 7 órán keresztül tartott, és nem tudtuk egymást legyőzni.
tehát tessék játszani :)!
ÜDv a klubban!
ÉN egy ideje a saját fegyvereiket fordítom a lányok ellen.
"Mire gondolsz most?
SZeretsz?
NE Bámuld a farkamat!"
STB.
ÉS működik.
Feltéve, hogy elfogadod a tényt, hogy a nők, nem azt a nyelvet beszélik, mint a férfi, és nem úgy gondolkoznak, tehát megérteni őket túl nagy feldat. Értsenek meg Ők téged!
és persze már volt ilyen versengni vágyó elmebeteg csaj, egész egyszerűen a provokációjára tettem egy nagy adag fekáliát, mert ezek az emberek, véleményem szerint, unatkoznak.
mennyivel jobb lenne, ha azt az erőt, eszet, gondolatokat, amivel az emberek egymás vérét szívják, vagy "játszanak" valami más, nagy dologba fektetnék bele.
tudomány, harc, nemes célok, és az emberiség felemelésére tett tervek legyenek előtérben.
én meg a fiúk játszmáiba, taktikázásába
ettől még nem fogom gyűlölni a fiúkat
A fiúk nem taktikáznak.
Dugni akarunk és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!