Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a baj velem miért nem találok senki?
Tehát van 1 én aki nem talál magának barátnőt kedves vagyok megértő nem drogozok nem dohányzok nem iszom alkoholt "a szemüveges pasik sármosak" szóval elvileg ez kell a nőnek ami én vagyok de nem találok senkit.
Elvárásaim lány felé legyen kedves velem egykorú ne dohányozzon és nem toljon 'anyagot' sem.
Szerintetek mi baj?16/F
Bazeg.
Ha mondanak rád valami rosszat, mi a reakciód? Felháborodás -> igazolás. Nem felháborodás -> igazolás. Avagy bármit is mond a másik, mindenhogy kihozod, hogy neked legyen igazad. Ez remek ismertetőjele a paranoiás barmoknak, úgyhogy ne pattogj tovább, vonulj el, szépen csendben.
Még mindig rosszul csinálod.
[Avagy elérem (azaz te eléred), hogy ne tűnj olyannak, mint akinek az állításaiban, tanácsaiban hinni lehet, így remélhetőleg senki nem fog rád hallgatni, és nem okozol a hülyeségeiddel kárt másoknak. Ajvé.]
Figyu kérdező. Akkor ne bunkó legyél, hanem nem törődöm, szóval ne azzal foglalkozz mit gondolnak mások, csináld amit akarsz. Ha ez épp az hogy beszólsz valakinek hát istenem szólj be, majd tanulsz belőle akár mi lesz. Persze azért ne épp 4 BMW mellet álló 12 borotvált hajú csávónak.
De úgy is vannak biztos érzéseid, hogy ezt meg ezt csinálnád. Másfelől meg pl. hát mh egy börtönben például nem engedheted meg egyszerűen magadnak hogy "oh hát én nem leszek bunkó" ha nem vagy elég kemény kicsinálnak és ez részben a való életre is igaz. Egyébként meg hiába mondják, hogy x-nek nem ez jön be, úgyse vele fogsz összejönni.
Mindenkinek köszönök minden 39-es válaszoló kösz hogy ezt elmondtad.De ebből több következtetést is levontam
1.Nem fogok megváltozni és nem is nagyon akarok fogadjanak el a nők :D
2.Nem minden nő ribanc nem szeretek általánosítani de nem adom lejjebb a mércét...
3.Azért mert azt mondom hogy kedves vagyok 1 lánnyal vagy többel az nem jelenti azt hogy 'puhap%cs' vagyok csak nem szeretem ha 1 nővel/lánnyal úgy beszélnek ahogy azt ő nem érdemli meg!
Ja és nem adom fel senki se aggódjon.Csak néha kicsit reménytelen :/
39 -es voltam :D Tényleg ne add fel soha, ebben igazad van! És tudod, mit.. ha ez nem kell a lányoknak, akkor sajnálom. Őszinte vagy, látszik abból amit írsz. És szerintem sokszor ez éppen elég. Türelem és megtalálod magadnak azt a lányt! Amúgy minél jobban vágysz rá, meg keresed annál lasabban fogod megtalálni. A legváratlanabb helyzetben jön, hidd el. Tudom!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!