Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a baj velem miért nem találok senki?
Tehát van 1 én aki nem talál magának barátnőt kedves vagyok megértő nem drogozok nem dohányzok nem iszom alkoholt "a szemüveges pasik sármosak" szóval elvileg ez kell a nőnek ami én vagyok de nem találok senkit.
Elvárásaim lány felé legyen kedves velem egykorú ne dohányozzon és nem toljon 'anyagot' sem.
Szerintetek mi baj?16/F
Aha, egy osztrák ficsúr összedob valami antiszemita nőszidó cuccot 23 évesen, és akkor az már úgy van :D
Hát te tudod, ha eszerint akarsz élni, hát élj, csak ne térítgess másokat, mert nem okozol nekik jót. Én sok nem erkölcstelen nőt ismerek, nem nézem őket le, nem tekintem őket állatnak, sem alsóbbrendűnek, és már van egy, akivel oda-vissza imádjuk egymást, és nagybetűs Társnak hívható. Aszerint élek, hogy a nők ugyanolyan emberi lények, mint a férfiak (omg, már ezt is ki kell mondani?!), nincs akkora lényegi különbség, és boldogan élek a kapcsolatomban, ahol megcsalás és erkölcstelenség nem merül fel, pedig nem vagyok se bunkó, se kigyúrt, se cigiző, se bulizós, se ivós, se drogos, se gazdag, se jóképű se stb. Kíváncsi vagyok, hogy a te hozzáállásoddal mi érhető el. És arra is, hogy vajon melyikünk jár majd jobban...
Lelkek Erdésze, 21:41
Ha nem zavarná, akkor meg betudnád annak, hogy természetesen egyetért veled, máskülönben szólna, hogy nem így van. Ez a "logika" biztossá tette, hogy valójában ostoba vagy.
Kérdező, ne hallgass rá!
Szia!
Szóval.. vannak lányok, akiknek tipikusan a "rossz" fiú kell és nem az olyan jó kis herceg mint amilyen te vagy. Viszont vannak ilyenek is, akiknek az ilyen kell. A törődés, a kedvesség és megértő személyiség. De őket már manapság nehéz megtalálni. Sőt, sokszor a lányok szeretnek egy kicsit "rosszalkodni" a fiúkkal. Most nem rosszra gondolok. Szeretnek kitolni egy kicsit velük, hogy még jobban odafigyeljenek rájuk. Mert ilyen a természetük. Igénylik a figyelmet, de közben a túl nyálas vagy lógós pasikért nem vannak oda, úgy ahogyan a fiúk sem. Most képzeld el, nekem milyen lenne, ha egy lány, aki tetszik meg minden, de állandóan a csöpögős természetével és a hangosan vihogós tekintetével egyfolytában rajtad lógna. Ugye, hogy nem éppen valami kedvező? Oké, tudom, hogy most azt gondolod, te nem lennél vele ilyen meg stb.. sőt még az is megfordulhatott a fejedben, hogy te sem lógnál rajta a lányon. Értem én. De lehet, hogy pont ezen kéne egy kicsit elgondolkozni. Lehet, hogy pont ezért nem sikerült komolyabb kapcsolatot kialakítani egy lánnyal sem.
És néha egy kis rosszaság nem árt. Hidd el nekem. Nem azt kérem, meg szerintem még sok másik lány sem, hogy dohányozz, igyál alkoholt, hanem egy kis rossz fiús sárm, vagy egy kis finom bunkóság néha lehet nem ártana. Alkotna a karaktereden. És most sem azt kérem, hogy legyél a világ legbeunkóbb sráca, de egy nagyon pici, és tényleg egy nagyon pici nem árthat.
A másik.. említetted a szemüveget. Általában ez a lányoknál szintén a jó kisfiú képet indítja el, de valóban ha fűszerezed ezt egy kis lazasággal, finom csipkelődéses bókokkal, sokkal jobban föl fogod kelteni egy lány figyelmét. Mert hirtelen rájön, hogy nem a külsődről kell ítélkeznie. Hanem kíváncsi lesz rád.
Én személyszerint, mivel lány vagyok... szeretem ha egy fiú kedves, megértő, megkérdezi, hogy vagyok, mikor beteg vagyok, búcsúzáskor megölel, de csak akkor persze ha olyan jóba vagyunk és már kialakulóban valami. Viszont nem zavar ha dohányzik, meg ha néha és akkor sem sokat iszik. A drog.. na az az egy amire azt mondom, hogy nem, soha. Tényleg, ha csak egyszer kipróbálja és én arról tudni fogok, na nekem az már nem kell.. Én ilyen vagyok. Mert lehet, hogy én nem dohányzom, nem iszom, és egyértelműen nem is drogozok, de az már biztos zavarna ha fiú (a te szavaiddal élve) "tolja az anyagot". Az már nekem nem kell.
Remélem tudtam valamicskét segíteni és ne haragudj, kérlek, hogy a végén kitértem magamra!!
Sok sikert a pártaláláshoz!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!