Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a baj velem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a baj velem miért nem találok senki?

Figyelt kérdés

Tehát van 1 én aki nem talál magának barátnőt kedves vagyok megértő nem drogozok nem dohányzok nem iszom alkoholt "a szemüveges pasik sármosak" szóval elvileg ez kell a nőnek ami én vagyok de nem találok senkit.

Elvárásaim lány felé legyen kedves velem egykorú ne dohányozzon és nem toljon 'anyagot' sem.

Szerintetek mi baj?16/F

2011. nov. 30. 20:51
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Hát az hogy senkivel az kicsit túlzás volt már valami de nem igazán mondaható komolyabb kapcsolatnak...
2011. nov. 30. 21:22
 22/51 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább legyél minél bunkóbb, másképp nem fognak embernek nézni. Bocsi, de ez így van.
2011. nov. 30. 21:23
 23/51 MKs ***** válasza:
Tudod a tudomány még sok mindent nem fejtett meg! az emberi érzések a tudomány felett és minden más felett állnak ha egy 16 eves fiunak azt irod h keressen egy falusi lányt mert szerinted a városiak ribancok szted ez normális?? nem azt kéne neki mondani h a szivere hallgasson de használja az eszét is! a saját hibáibol fog tanulni es mind1 h városi vagy falusi az is mind1 lesz h milyen ha igazán szeretni fogja nem fog más számitani! ez nem tudomány puszta emberi dolog!
2011. nov. 30. 21:23
 24/51 anonim ***** válasza:
Oké, de szerintem sötétség azt mondani hogy "az érzés minden tudomány felett állnak". Az állatoknál igen, az érzések döntenek el mindent és valóban minden felett állnak. De én úgy tudom hogy mi mind emberek vagyunk. A tudomány megfejtette már az érzelmeket is egyébként.
2011. nov. 30. 21:26
 25/51 A kérdező kommentje:
Én azt hiszem a tudomány sem fejtett meg mindent...
2011. nov. 30. 21:31
 26/51 MKs ***** válasza:
nem tudom voltal e már szerelmes?! deh ha igen akko tudományos dolgok alapján cselekedtel vagy erzelmeid alapjan?
2011. nov. 30. 21:31
 27/51 anonim ***** válasza:

Lelkek Erdésze:

Igazán megmutathatnád azt a cikket, tanulmányt, ahol bebizonyítják, hogy minden nő lefeküdne minden izmos és jóképű férfival, és csak az számít nekik, hogy legyen magasabb és erősebb. Avagy hogy hol hallottad te ezt, és honnan veszed az alapot, hogy ez így ki merd jelenteni.

Azt azért nem mondanám, hogy "az érzések minden tudomány felett állnak", de tény, hogy azok határozzák meg a kapcsolatainkat, és túl bonyolultak ahhoz, hogy azokat matematikailag meghatározva akarjunk boldogulni. Sokkal egyszerűbb elvontan közeledni, és átélni őket.

Az emberiség olyan változatos, hogy NINCS olyan dolog, ami mindenkire igaz lenne. Hol kevesebb a kivétel, hol több, de mindenben van, ami fakultatív tulajdonság. Ez a "legyél bunkó, mer csak úgy szeretnek majd" két szempontból is hülyeség: egy, ugye mert nyilván nem fog mindenki emiatt szeretni, kettő, mert ha alapból nem az az ember, akkor ha kényszerből megváltozik, már egyedül sem lesz boldog. Nem úgy kell kapcsolatot szerezni, hogy alkalmazkodunk valami felfújt, alapjában téves elgondoláshoz, és eldobjuk azt, aminek születtünk. Instant recept a boldogtalansághoz. Némelyeknek nehezebb lesz találni valakit, de ők sajna így jártak. Dolgozni kell. Nem könnyű úgymond "rátalálni önmagunkra", és rájönni, milyenek vagyunk valójában, mit akarunk, és mitől lehetünk boldogak, és még annyira sem könnyű elfogadni, pláne beteljesíteni, ha az nem olyan, mint a nagyátlagé. Aki ettől megfutamodik, az gyenge. Könnyű viszont a folyamatos ócsárlásba és kifogáskeresésbe menekülni...

2011. nov. 30. 21:32
 28/51 MKs ***** válasza:
Figyelj drága tegyél fel képet nagyon szivesen segitek vagy ha ide nem akars akko megadom az email cimem kuld el arra! szeretnék segiteni neked!
2011. nov. 30. 21:33
 29/51 anonim ***** válasza:
A legutóbbinak annyit üzennék, hogy egy klasszikus mű Otto weininger "Nem és jellem" című szakkönyve, de számos lélektani könyvet is olvastam a nők szexualitásáról. Én pont az önfelismerésre szeretném ösztönözni ezt az eltévedt srácot egyébként. Csak egy pár útmutatást szeretnék adni a boldogsághoz.
2011. nov. 30. 21:36
 30/51 anonim ***** válasza:
Otto Weininger osztrák pszichológus volt aki felfedezte azt hogy minden nő alapvetően erkölcstelen.
2011. nov. 30. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!