Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok olyan fiút, akinek a nehezebben elérhető lányok kellenek?
Figyelt kérdés
Igazából, nemtudom mitévő legyek. A gyerek korom, nem épp a legjobbra sikeredett, mármint voltak szép dolgok nem erről van szó. Csak nem szerettek a többiek, ki pécéztek maguknak, valamilyen oknál fogva. És ez olyan 6-7 éven keresztül. Emiatt kissé keményebb a lelkem, és nem igazán engedek közel magamhoz senkit. Igaz én azt hiszem, hogy már megnyiltam előtte, és közel engedtem magamhoz. De ő ezt nem igy érzi. Úgyérzem bennem van a hiba, persze barátnőim mondják hogy nincs igy. Nemtudom mit tehetnék amivel feloldódnék, és megprobálnék jobban bízni az emberekben. Vagy lesz olyan srác? Aki ki birja várni amég megtudok előtte nyílni? Vagy ez esélytelen..., mert inkább azok a lányok kellenek nekik akik, könnyebben kaphatóak. Igazából azt mondják, hogy eléggé szép lány vagyok, tanárok, barátaim, szülők, suliba is jópáran. De mind ez hiába, mikor nemtudok megnyilni, vagyis úgyérzem igen. De a volt barátom nem érezte hogy megnyiltam volna. És ezért is lett vége, meg az előző kapcsolatomnak is. :( Nemtudom, lenne-e olyan, hogy esetleg a nehezebben elérhető lányok is kellenének a fiúknak.2009. okt. 8. 21:08
2/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok mint te. Senkit se tudok közel engedni magamhoz, sok idő kell, amíg meg tudok nyílni valaki előtt. A volt barátnőm nem tudott ennyit várni, otthagyott, puff, újabb csalódás. Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, találsz, valószínűleg a hozzád hasonlók között kéne keresgélned. Ha mások nem, hát ők megértik hogy miért nem tudsz megnyílni olyan hamar, mivel ők is ilyenek.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem probléma. Egy barátom sincs akinek jó gyerekkora lett volna. Valahogy mindekinek vagy meghaltak a szülei vagy elváltak vagy terrorizálták őket gyerekkorukban.
Én vagyok az egyetlen akinek nem volt semmi ilyesmi. Néha szégyellem is magam előttük hogy én boldog voltam.
Azt viszont nem értem hogy szerinted mi számít megnyíllásnak?
4/9 anonim válasza:
Biztos, hogy fogsz találni... Miért lenne benned a hiba? A nehezebben megszerehető lányok mindig érdekesebbek és értékesebbek :) A megnyílással meg az a baj ami neked nagy dolognak számít a párodnak egyáltalán nem az.
5/9 anonim válasza:
Hát most nem leszek népszerű de ha barátnőt akarok nem pszihológus akarok lenni. Hogy azon merengjek miért piszkálták a többiek gyerekkorában. ezt magadban kell feldolgoznod és csak akkor belekezdeni bármibe ha már kész vagy rá és nem hülyíteni a férfiakat amikor nem is akarsz semmit. Ha majd kész vagy megnyílni akkor kezdj kapcsolatba. mert ha egy év után még mindig gondolkozol hogy á ez meg az akkor a gyereknek elment egy év a semmire. és az nem egy nagy buli. Amúgy nem azért vagy ilyen mert piszkáltak hanem azért piszkáltak mert ilyen vagy. És nem valószínű hogy ez változni fog és lehet hogy ezt látják a fiúk hogy semmi remény a változásra.
6/9 anonim válasza:
A legutóbbi csaj akivel összejöttem volna, 1 hónap után sem akart első csókot, otthagytam magának. Szóval Én szeretem, ha egy lány nem adja magát könnyen, de nincs végtelen időm, hogy küzdjek egy lányért akár több hónapig, évig, aztán 3 hónap kapcsolat után megismerkedik egy 45 centis karú emberrel, akibe tudatalatti agyával egyből "szerelmes" lesz, Én pedig küzdhettem érte mert így sajnálja úgy sajnálja de a mi szerelmünk kihűlt, és most neki más van, aztán mikor megkúrta a pali otthagyja, persze Én legyek az aki megbocsát, megnyugtatja hogy mindenki hibázik és visszafogadja. Egy nagyobb darab izmos gyerek miatt szakított velem a barátnőm, mert az női ösztön miatt szerelmes lett bele, több hónapja jártunk, előtte közel fél évig udvaroltam neki, mellesleg tisztességes családból jött és ezt soha nem néztem volna ki belőle. De nőből van és a legnagyobb kan kell neki, logikus gondolkodás ezzel kapcsolatban nincs. Úgy bánta utána, mint egy fél éve tiszta narkós, aki visszaesett, de attól még az Én időmet amit belefektettem, meg úgy az érzéseimet összetaposta. Nem szolgáltatom ki magam egy lánynak, inkább otthagyom, azt is leszarom ha emiatt azt hiszi hogy csak szexre kellett volna.
7/9 anonim válasza:
Vannak ilyen fiúk,de neked is dolgoznod kell ezen.Próbálj meg először barátnőnek/barátnak megnyílni,és meglátod egyre könnyebb lesz.Én is ilyen voltam régen,mostmeg szinte átestem a ló túloldalára:)Idővel tuti javulni fog a helyzet,főleg ha sokat teszel érte.
8/9 anonim válasza:
11:07 es nagyon jól mondtad. Elvárják hogy küzdjünk értük de igazából nem isakarnak semmit csak jóérzés nekik hülyíteni az embert. Aztán meg jön egy görög félisten és
9/9 anonim válasza:
11:07esnek teljesen igaza van. énis ugy jártam sokáig küzdöttem és kapcs sem lett belőle mer cicafiuk kellenek neki, akk ba***assa azokkal magát, én meg legyek vigasztalótárs na meg a bucinudlit, azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!