Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a baj velem miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a baj velem miért nem találok senki?

Figyelt kérdés

Tehát van 1 én aki nem talál magának barátnőt kedves vagyok megértő nem drogozok nem dohányzok nem iszom alkoholt "a szemüveges pasik sármosak" szóval elvileg ez kell a nőnek ami én vagyok de nem találok senkit.

Elvárásaim lány felé legyen kedves velem egykorú ne dohányozzon és nem toljon 'anyagot' sem.

Szerintetek mi baj?16/F

2011. nov. 30. 20:51
1 2 3 4 5 6
 11/51 MKs ***** válasza:
100%
Neked aki ribancozod a noi nemet van baratnod??
2011. nov. 30. 21:01
 12/51 A kérdező kommentje:
:/ ez így nem jó miért kell eltűnni az összes rendes lánynak akiknek még ért valami ha kedves voltál és humoros...
2011. nov. 30. 21:01
 13/51 MKs ***** válasza:
nem tuntek el nyugi! nekem az osszes baratnom normalis! mert tudjátok madarat tolláról........
2011. nov. 30. 21:03
 14/51 anonim ***** válasza:
Egyszerű tény, tudományosan is kimutatott tény, hogy minden nő szívesen lefeküdni minden izmos és jóképű pasival. Csak az számít nekik hogy legyen magasabb, erős, stb. Azok is akik a felszínen "értelmesek", "érzelmesek", meg egyéb hülyeség, csak a felszínen azok. Azért vannak a nők primitív társadalmakban elnyomva, mert másképp előjönne ez a természetük ha nem lennének lekötve. A nyugati "civilizációban" viszont van szabadság, és előjön a ribanckodás. Azt javaslom, hogy keress más kultúrkörből rendes, kötelességtudó lányt, vagy vidékről, egy hagyományos parasztcsalád lányát.
2011. nov. 30. 21:04
 15/51 MKs ***** válasza:
100%
Szoval nincs baratnod ertem! nekem a pasim nem magassabb nincs kigyurva nem gazdag, semmi extra deh imadom szeretem sose csalnám meg / o megtette/! 4eve vagyunk egyutt es csak 19 eves vagyok o meg 18. szoval melyik nem milyen?? ugye h nem lehet általánositani
2011. nov. 30. 21:08
 16/51 A kérdező kommentje:
Ebben van valami...
2011. nov. 30. 21:09
 17/51 problem?:D ***** válasza:
58%
ronda vagy
2011. nov. 30. 21:12
 18/51 MKs ***** válasza:
100%
En azt tanácsolom turelem! vannak meg olyan csajok hidd el megtalálod csak kicsit még várat deh mindennek el jon a maga ideje amiko 14 éves volatm mindenkinek volt pasija zt ereztem csunya vagyok nem kellek senkinek en most egy komoly kapcsolatba vagyok ok meg egyedul elveszve a világab! nekem most van rá nagyon nagy szukségem igy hát most van itt! neked is ossze jon nyugi
2011. nov. 30. 21:14
 19/51 anonim ***** válasza:
Nem kívánok OFF-olni, de MKs-nek annyit válaszolnék, hogy a tudomány elnémít minden vitát és elcsitít minden síró babát. A pszichológia eredményeivel kár vitatkozni.
2011. nov. 30. 21:15
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia. szerintem,hogy 16évesen nem jártál még senkivel az nem baj. Legyél mindig nem bunkó, sztem sok lány szereti a nem bunkó fiukat.
2011. nov. 30. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!