Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejthetném el? 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el? 19 évesen meghalt.

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, rákos volt. Mikor összejöttünk még nem tudta ő sem, de rá fél évre rosszul lett, bevitték a kórházba, ahol közölték vele hogy rákos és 3 hónapja van. Én mind végig mellette voltam, és nagy fájt, ahogy láttam hogy szép lassan egyre rosszabbodik... Utolsó napban már meg sem ismert, a szüleit sem... Ennek már 5 hónapja, de még mindig nem tudom elfogadni hogy nincs... Úgy éreztem Ő a mindenem és annyira hiányzik!!! :(
2009. máj. 13. 20:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a legjobb barátnőm halt meg. Kb. 3 hónapja. Nem tettem túl rajta magam szerintem életem végéig de én úgy próbáltam elterelni a figyelmet hogy tanultam és sokat beszélgettem a barátnőimmel. A tanulással még jól is jártam és el is terelte a figyelmem. Tényleg keress egy jó társaságot amiben igazán jól érzed magad és ezért ne legyen bűntudatot.
2009. máj. 13. 20:59
 12/26 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Fogadd őszinte részvétemet.Sajnos az elmúlás mindenkinek fáj,és ez egy olyan állapot,amit az ember nagyon nehezen vagy inkább nem akar elfogadni!

Ha gondolod vegyél fel msn -re szívesen meghallgatlak és ha tudok adok valami tanácsot is!

kanawiotsa_84@hotmail.com

Csilla

2009. máj. 13. 21:01
 13/26 anonim ***** válasza:
89%

Részvétem. Igazából az előttem szólók már mindent leírtak.

Négy és fél éves koromban vesztettem el édesanyámat rákban. Azon a napon, amikor nagyon rosszul lett, mi (tesók) fel lettünk küldve az emeletre. Én azonban nem bírtam magammal és lementem a lépcső feléig és onnan kukucskáltam le. És láttam, amikor elviszik, az akkor már halott édesanyámat. Sokszor előjön azóta is...

Sárky

2009. máj. 13. 21:12
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
őszinte részvétem. én nem tudom mit csinálnék ha ez történne a barátommal, biztosan nagyon-nagyon kiakadnék. Erre csakis az idő fog gyógymodót nyújtani. ha gondolod vegyél fel engem is, az msn-em karinababy@citromail.hu
2009. máj. 13. 21:14
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Őszinte részvétem.

A halál senki számára sem feldolgozható, és mindig annak nehezebb aki marad. Nem fogod elfelejteni, soha. Nem, mert nem szakítottatok, hanem elment, itthagyott, nem tehetett róla. Nehéz. Az idő orvosság, szép lassan minden sebet begyógyít, de ha még be is gógyul, nyoma lesz.

Nagyon nehéz lehet most neked, nagyon sajnálom ami történt. Majd az idő segít, hidd el. Észre sem veszed és egyre kevesebb emlékképed lesz és egyre homályosabbak... nekem is sok családtagom meghalt már, és így van. Sírj nyugodtan amikor jól esik, viszont ne felejts el élni, ő is ezt akarná. Ha esetleg segít, nézd meg a p.s. i love you című filmet, tanulságos nagyon, igaz csak egy film, de remekmű. Előre nézz. :)

2009. máj. 13. 21:43
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell elfelejtened ,csak engedd el.!!
2009. máj. 13. 21:45
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát.. megpróbálom megfogadni a tanácsokat, de magamat ismerve így is nehéz lesz..
2009. máj. 13. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Őszinte részvétem,ez nagyon kemény dolog sajnos,de vigasztaljon a tudat,hogy ő már jobb helyen folytatja,és nincs szenvedés,és vigyázz rád.Átérzem szenvedésedet,én most vesztettem el egy nagyon jó barátomat aki 2.nagyapám volt nekem,62 évesen múlt hét vasárnap 21kor végleg elment,és tudom,hogy jobb helyen van,nem szenved már,és mivel ő egy edző volt ,a csapatunkra is vigyázz ott fentről és figyel minket.Lelke mindvégig mellettünk lesz,ahogy a te barátod is melletted lesz a szívedben és vigyázni fog rád.

Ilyenkor fogja fel az ember,hogy aki közel van hozzá az már nincs,bár én még mindig fel se fogtam,egyszerűen nem hiszem el,hogy vége,pedig igen,mert pénteken 13kor temetjük őt,Laci bácsit.

Ezt a számot ezúton küldöm nekik:

http://www.youtube.com/watch?v=IwflFF5MGiU

Ha gondolod vegyél fel engem is msn-re:it4tgabi@freemail.hu

2009. máj. 14. 00:17
 19/26 anonim ***** válasza:
Az idő minden sebet begyógyít. Találnod kell valamit, ami elhomályosítja ezt az érzést.
2009. máj. 14. 14:15
 20/26 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom ami a baátoddal történt ... elhiszem h nagyon rossz lehet...:(

én a barátommal több mint 1 éve vagyok együtt... belehalnék ha történne vele valami :(

5 hónap...hidd el ennyi idő alatt nem is fogod elfelejteni :(

annyira sajnállak komolyan... nagyon rossz lehetett ezt átélni :( sok idő kell még h feldolgozd, de hidd el ő sem akarja hogy az életedben végig csak rá gondolj és szomorú legyél miatta... hidd el azt szeretné, hogy továbblépj és hogy boldog legyél mással.. ő is ezt akarná.. legyél sokat a barátaiddal, kapcsolódj ki!! azt nem mondom h kezdj uj kapcsolatba, mert az még korai lenne!! sok sikert és fel a fejjel !! :( :)

17/L

2009. máj. 14. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!