Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap meghalt a barátom húga. Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt halt meg,és én este tudtam meg.Akkor egyből felhívtam hogy nem szeretné-e ha átmennék hozzá,de ő kinyomta.Azóta nem beszéltem vele.Nem tudom most hogy álljak hozzá?Hívjam még egyszer vagy hagyjam hogy picit egyedül? Nem tudom mit kell ilyenkor csinálni még nem voltam ilyen helyzetbe.2011. jún. 10. 17:20
2/13 anonim válasza:
Ha kinyomott, akkor valószínű, nem akar ebben az állapotban beszélni veled, de sms-t még írhatsz, hogy támogatod.
3/13 anonim válasza:
Hagyj egy kis időt neki addig ne zavard senkinek sem egy életélmény ha meghal a húga. A temetésre viszont lehet elmehetsz vigasztalni őt ,de ez attól függ mennyire családi jellegű.
18/F
4/13 anonim válasza:
Most hagyd békén. Várd meg míg ő jelentkezik. De azért egy hét múlva már hívd, ha nem jelentkezik.
5/13 anonim válasza:
Én sms-t írnék neki, ha úgy érzi szeretne beszélni úgyis keresni fog.
6/13 anonim válasza:
Szerintem is hagyd békén,most egyedül akar lenni. Viszont egy sms-t írhatnál hogy tudja együtt érzel vele és hogy majd ha beszélni akar valakivel rád számíthat. A temetésre is elmehetsz de tényleg csak akkor ha nem családi jellegű és ha a hugával is valamilyen szinten jóban voltál és ismerted. Hidd el nagyon rossz az ha elmész egy temetésre,mindenki sír,te meg csak sajnálod őket de nem érzed amit ők.
7/13 anonim válasza:
Csatlakozoma többiekhez, jobb ha hagyod. De az smst én sem tartom rossz ötletnek. Ugyan nem ide tartozik, de megkérdezhetem mi történt? :S
8/13 anonim válasza:
miben halt meg es hány éves volt?
9/13 A kérdező kommentje:
Elütötték.20 éves volt.
2011. jún. 10. 17:51
10/13 anonim válasza:
Azt a kurv@.... nagyon sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!