Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejthetném el? 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el? 19 évesen meghalt.

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, rákos volt. Mikor összejöttünk még nem tudta ő sem, de rá fél évre rosszul lett, bevitték a kórházba, ahol közölték vele hogy rákos és 3 hónapja van. Én mind végig mellette voltam, és nagy fájt, ahogy láttam hogy szép lassan egyre rosszabbodik... Utolsó napban már meg sem ismert, a szüleit sem... Ennek már 5 hónapja, de még mindig nem tudom elfogadni hogy nincs... Úgy éreztem Ő a mindenem és annyira hiányzik!!! :(
2009. máj. 13. 20:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem akarlak elkeseríteni, de még fog is egy jó darabig. Idő kell, hogy ezt megemészd. És sajnálom ami történt, nem te vagy a hibás. És becsülendő, hogy ott voltál vele végig, nem lehetett könnyű végigcsinálni. Vigasztaljon a tudat, hogy ő mindig ott lesz az emlékeidben, próbálj a jó dolgokra emlékezni, és vigasztaljon a tudat, hogy ő most jobb helyen van és már nem szenved, jobb neki így.
2009. máj. 13. 20:30
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen tudom de nincs valami megoldás amivel lehetne enyhíteni?:(
2009. máj. 13. 20:32
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez elég nehéz dolog, de ahogy múlik az idő szép lassan múlik majd ez a fájdalom is. Elfelejteni nem fogod, de erősnek kell lenned és ismerkedned kell. Az új barátod biztosan meg fogja érteni a helyzeted és segít neked felejteni. És részvétem a barátod miatt.
2009. máj. 13. 20:35
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem mindig is az emlékeidben marad :) Részvétem érte nagyon sajnálom nagyon szomorú történek :S:(
2009. máj. 13. 20:36
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
fogadd oszinte reszvetemet.... szep volt amit erte tettel.... sajnos az elmulassal eggyutt elunk nap mint nap csak ha a kozelunkbe hal meg valaki akkor ebredunk ra milyen kemeny is az elet.... megegyszer reszvetem....
2009. máj. 13. 20:37
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

az ilyen fájdalmakat csak az idő képes enyhíteni, más nem, ha szeretnél ezen gyorsítani akkor csak lassítod ezt a folyamatot... nem éltem át hasonlót, de volt pár nehét évem eddig és épp most is lelkileg kicsit mélyponton vagyok...tudom hogy nagyon nehéz elveszíteni valakit és nagyon fáj amikor elveszíted azt akit szerettél, de azt el kell mondjam hogy nagyon becsüllek és tisztellek hogy kitartottál mellette, ez nagy önuralmat és áldozatot tanusít, és be kell valljam h nem tudom h képes lennék-e hasonlóra, ezért is tartalak többnek mint magamat.

ha esetleg szeretnél néha egy vállat akire támaszkodhatsz és néha kisírhatod rajta minden bánatod akkor csak vegyél fel msnen: weraztox@hotmail.com

2009. máj. 13. 20:37
 7/26 A kérdező kommentje:
igen mindenki azt mondja hogy ismerkedjek, barátkozzak, de nem megy...:( Tudom ő is azt akarná hogy boldog legyek és ismerkedjek, de még nem megy... Nem akarom az új fiút megbántani, mert tudom hogy rá gondolnék mindig:(
2009. máj. 13. 20:39
 8/26 A kérdező kommentje:
20:37-es felvettelek! Köszi:)
2009. máj. 13. 20:42
 9/26 anonim ***** válasza:
91%

Először is fogadd őszinte részvétemet és minden megbecsülésemet, hogy ott álltál mellette. Ne erőltess semmit. Ne ess búskomorságba, fogadd el a feléd nyújtott segítő kezeket. Járj társaságba, törődj nyugodtan magaddal is. Amit átélsz, az valódi gyász, nem csak olyan, amit az ember egy sima szakítás után érez. Ezen nem lehet egykönnyen túllépni, főleg nem lehet mással feledtetni.

Nem tudok én se mást mondani, mint hogy várj türelemmel, amíg újra úgy érzed magad, hogy el tudsz képzelni mást magad mellett, vagy amíg be nem lép az életedbe az az ember, akiért mégis feladnád az egyedüllétet.

2009. máj. 13. 20:44
 10/26 anonim ***** válasza:
91%

Én mást ajánlanék..

Nem tudom milyen korú vagy, de elmehetnél önkéntesnek valahova. Vannak ilyen idős gondozók.. vagy állatmenhelyre, hogy segíthess másokon. Akik ugyanúgy betegek, ahogy a barátod volt.

Szerintem ez egy kicsit el tudja homályosítani az emléket..

Őszinte részvétem.

2009. máj. 13. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!