Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismerte meg a párját? Manapság hol lehet ismerkedni? (20/F)
Egyetem
ismerősök ismerősei
igazából egy kedves mosoly képes megállítani a rohanókat
23F
Utcán esélytelen...
Csak barátokon keresztül lehet. Máshol esélytelen...
Első 1-2 bnőm sulis volt, de volt egy chat-es is. Nem voltak hosszú életű kapcsolatok.
Az első hosszabb (1,5 éves) kapcsolatomnál úgy ismerkedtem meg a csajjal, h mivel nekem elég ritka vezetéknevem van, ezért írt nekem még anno myvipen, h találkozhatnánk e, mert ugyanaz a nevünk (tényleg ritka nevem van, szal nem ilyen Nagy, Szabó ilyenek..:D). Ja és nem voltunk rokonok azt azért hozzáteszem, mert mindenkinek ez jött le társaságban először.
A mostani bnőmmel pedig úgy ismerkedtem meg h unokatesójával jártam 2 hónapig, de nemigazán működött,és mivel őt már régóta ismertem, találkozgattunk, és összejöttem vele. 4 éve tart már:)
Amúgy ismerkedni szinte bárhol lehet, inkább az a kérdés h milyen természetű lányt keresel. Ha egy éjszakás, vagy pár menetes, akkor nyilván szórakozóhelyen.
Amúgy bárhol lehet ismerkedni, mentem már oda az utcán csajhoz, igaz elutasított:D Buszon is lehet simán.
A facebook sem gáz, a mai modern világban egyáltalán nem az. Ha tetszik vki képről, és független, és szívesen megismernéd, akkor miért ne? Azért mert internet, vagy mert páran azt mondják h az nem menő? Lehet h pont ott találod meg az igazit:)
Hát ez engem is érdekelne!
Nekem eddigi kapcsolataim suliból, munkahelyről, baráti társaságból voltak, szóval ezek már kilőve :D
A netes társkereső nekem nem jött be, buliban esélytelen (próbáltam azt is).
Mi van még? Buszon, utcán?
23N
"Mi van még? Buszon, utcán? "
Ott se lehet. Mindenki zárkózott...
Engem is érdekelne ez a kérdés, pont aktuális. 22F
kutyafuttatón :) ő is kutyás, én is az vagyok. együtt sétáltunk, a kutyáink jól elvoltak együtt, szóval "muszáj" volt nekünk is szóba elegyedni. aztán kiderült, hogy egymásnak vagyunk kitalálva :)
2,5 éve együtt élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!