Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit csináljak?
A barátnőmnek 1,5 hónap múlva lesz a születésnapja és kinéztem neki egy jó kis Nike kabátot (eredeti) 27.000-ért!
Na most nekem 5000-em van eddig és minden napok kapok kb. 300-200 FT-ot kapok naponta kajára!Hogyan tudnám összespórolni ennyi idő alatt azt a kis pénzt!
Olyat ne írjatok,hogy menjek családtagokhoz kutyát sétáltatni meg ilyeneket,mert kinek van most pénze ilyenekre?
CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT PLS!
Nem teljesen a kérdésedre fogok válaszolni először.
A kérdésedből ítélve nem dolgozol, hanem zsebpénzt kapsz, ami azt jelenti nálam, hogy 16-18-nál nem vagy több. Ennek értelmében óriási túlzásnak tartom azt, hogy egy 27ezer ft-os kabátot akarsz venni a barátnődnek. Örülni fog ő egy kisebb dolognak is, ami belefér a te keretedbe is. Ez csak egy jó tanács, igazából te pénzed, de nagyon lehetséges, hogy ezt később meg fogod bánni.
Kérdésre a válasz:
Próbálj meg diákmunkát találni, szórólapozás, ilyesmik. Azzal is jöhet egy kis plusz pénz.
27/n
Ha nincs rá pénzed, miért akarsz olyan drága ajándékot venni? Nem az ár a lényeg. (Persze nem mindenkinél:D)
Töredéknyi összegből szebb dolgokat is vehetnél szerintem.
De ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor pl nézz körül eBay-en, ha szerencséd van feléből is tudsz neki márkás cuccot venni.
Nincs vmid amit el tudnál adni, amire már nincs szükséged? Nézz körül h a környékeden nem keresnek e szórólaposokat. Úgymond jól is fizet az az 1-2 alkalom, és ha szerencséd van nem is tart sokáig.
Igen 16 éves vagyok és ebből adódóan még nincs keresetem!
Más ajándék hát... nem is tudom...már mondtam neki,hogy mit akarok venni most ha azt mondom,hogy bocs akkor mégse ez lesz azt kicsit cikinek tartom:S
A lánynak kellett volna mondania,hogy fölöslegesen ne vegyél akkora összegér ajándékot neki,mert nem azzal mutatod meg hogy szereted.. Megszokja és ki fog használni...
Amúgy diákmunka Meló-diák,Fürge-diák egyéb ..
Ha téged szeret, akkor nem fogja bánni, hogy nem vetted meg neki. Amúgy tényleg alapból neki kellett volna mondania, hogy ez túlzás. Ennyi pénzért még mi sem veszünk párommal (9év után) ajándékot egymásnak, pedig mindketten dolgozunk. Ez nagyon drága, tényleg gondolj ki valami más ajándékot, amiért nem kell koplalnod.
27/n
27k-ert venni valamit úgy, hogy naponta 300 forintot kapsz kajára ?
Neked nagyon elvette az eszedet a lyuk.
Mondjuk amúgy is, ebben a korban ilyen drága cuccot ajándékozni...
Gondolj bele abba, hogy elképzelhető hogy a fiatal szeszélyes kis tündér 1 hónap múlva miután megvetted neki a kabátot úgy érzi hogy jaj ő most kiszeretett belőled éppen.
Ekkor jön az hogy állsz majd és bámulsz ki a fejedből és nagyon csúnyákat mondasz majd magadban.
És ezzel el is érkezzünk az alap kérdésedhez:
Ne vegyél neki ilyen drága holmit, vegyél neki valami olyat amit 5000ből meg tudsz venni. Ne törd magad fölöslegesen ilyen korban. Ráérsz még ezzel, egyébként ha ilyen marad a természeted csúnyán ki fognak használni később is.
27/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!