Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek 1,5 hónap múlva lesz a születésnapja és kinéztem neki egy jó kis Nike kabátot (eredeti) 27.000-ért!

Na most nekem 5000-em van eddig és minden napok kapok kb. 300-200 FT-ot kapok naponta kajára!Hogyan tudnám összespórolni ennyi idő alatt azt a kis pénzt!

Olyat ne írjatok,hogy menjek családtagokhoz kutyát sétáltatni meg ilyeneket,mert kinek van most pénze ilyenekre?

CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT PLS!

2011. nov. 28. 13:28
1 2
 11/12 anonim válasza:
Tudod én 20 éves vagyok és volt egy pasim aki drága ajándékot vett nekem és én örültem neki. De az igazság az, hogy ilyen esetekben a lány az alándékba szeret bele és nem beléd. Az az igazi ajándék ami kicsal pár öröm könnyet a lány szeméből és nem az amitől sikítva ugrándozik körbe-körbe. Még többet fog akarni és ha már nem szeret akkor is veled marad mert hülyére fog venni. Hiszel nekem? Saját tapasztalat. Most egy olyan pasim van aki nem gazdag és nem halmoz el drága ajándékokkal de amit kapok tőle attól szárnyalok mert a szeretet nem pénzben fejezhető ki. Marketinget tanulok és a Nike kabát esetében, igazából nem a minőséget, hanem a márka nevét fizeted meg. Remélem hasznos volt számodra a tanácsom.
2011. nov. 29. 19:21
 12/12 anonim válasza:
A barátnőd ha szeret, meg fogja érteni, hogy elszámoltad magad anyagilag és nem fog rád haragudni ezért. Majd ha keresőképes leszel meg fogod tudni venni neki. Egyébként én sem veszek ilyen drága ajándékokat a szeretteimnek, egyszerűen nem tellik rá, pedig keresőképes vagyok. Szerintem a barátnődnek vegyél valamilyen ezüst ékszert ez kb. 3-4000 Ft-ba kerül. Pl. Azték ezüst
2011. nov. 30. 08:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!