Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a storyról?

Figyelt kérdés
3 és fél éve vagyok a párommal. Neki előttem nagyon sok nője volt. Amikor körülbelül 3 hónaposok voltunk, elment egy táborba ahol több csajjal is flörtölgetett. Az egyikkel miután haza jött folytatta sms-ben. Az sms-eket meg is mutatta és azt is amiben a csaj az új fehérneműjéről mesél neki. Erre nagyon kiakadtam, mert azt hittem hogy leállt a csajozással és sokáig emiatt nem bíztam benne. Ő akkor azzal védekezett hogy csak hülyülésnek vette és hogy nála ez megszokott volt, hogy minden csajjal így beszél. Ráadásul ez egy próba volt számára és nem csalt meg. Ezek után voltak még flörtölései csajokkal, de gondolom az első, , pofon'' miatt túlreagáltam. A lényeg az hogy mára már megbízom benne. Én úgy látom hogy csak az egészséges féltékenység tűnik fel néha. De most meg ő van kiakadva, mert szerinte nem érdemelte meg hogy így reagáltam erre az incidensre és hogy ilyen sokáig bizalmatlan voltam vele. Ráadásul attól fél hogy csak elnyomom magamban, hogy még mindig haragszom rá és kinézek belőle minden félét.
2011. nov. 25. 11:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csak egy véleményt szerettem volna, nem pedig vitatkozást. Az utóbbi civilizált válaszolónak pedig: kíváncsi vagyok hogy akkor is ilyen nagy lenne-e a szája, ha mindenki tudná hogy ki is ő. De valószínűleg az életben se tudja róla senki, ezért teszi a nagyot a virtuális világban.
2011. nov. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!