Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a storyról?
Figyelt kérdés
3 és fél éve vagyok a párommal. Neki előttem nagyon sok nője volt. Amikor körülbelül 3 hónaposok voltunk, elment egy táborba ahol több csajjal is flörtölgetett. Az egyikkel miután haza jött folytatta sms-ben. Az sms-eket meg is mutatta és azt is amiben a csaj az új fehérneműjéről mesél neki. Erre nagyon kiakadtam, mert azt hittem hogy leállt a csajozással és sokáig emiatt nem bíztam benne. Ő akkor azzal védekezett hogy csak hülyülésnek vette és hogy nála ez megszokott volt, hogy minden csajjal így beszél. Ráadásul ez egy próba volt számára és nem csalt meg. Ezek után voltak még flörtölései csajokkal, de gondolom az első, , pofon'' miatt túlreagáltam. A lényeg az hogy mára már megbízom benne. Én úgy látom hogy csak az egészséges féltékenység tűnik fel néha. De most meg ő van kiakadva, mert szerinte nem érdemelte meg hogy így reagáltam erre az incidensre és hogy ilyen sokáig bizalmatlan voltam vele. Ráadásul attól fél hogy csak elnyomom magamban, hogy még mindig haragszom rá és kinézek belőle minden félét.2011. nov. 25. 11:49
1/11 anonim válasza:
Ház ez vele jár, ha valaki egy igazi alfahímmel jön össze! Cserébe biztos nagyon jóképű és férfias.
2/11 anonim válasza:
hat nekem sem tetszene ha a baratom massal flörtölgetne!
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy hasonló tipus vagyok mint te. De én sem hagytam volna ezt szó nélkül. Az én pasim ne flörtöljön más lányokkal és pont.
4/11 anonim válasza:
szerintem a flört még nem megcsalás...sőt...
5/11 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a flört megcsalás. De vannak kapcsolatok amikbe ez már nem fér bele.
6/11 anonim válasza:
Milyen az amibe belefér és milyen az amibe nem? Mármint mi a kapcsolatok közti különbség?
7/11 anonim válasza:
A különbség az, hogy a párt milyen beállítottságú emberek alkotják. Ha csak az egyik fél is elfogadhatatlannak találja, hogy a másik flörtöl, akkor a flört nem fér bele. A féltékenyebb fél ugyan egy ideig elfojthatja az érzést a konfliktus elkerülése érdekében, de ettől még zavarni fogja és úgy is probléma lesz belőle.
8/11 anonim válasza:
értem...viszont akkor, ez alapján az a "jó" kapcsolat mikor mind a 2 fél ugyan úgy gondolkodik, mert megváltozni valaki csak ideig- óráig fog, vagy még le nem bukik.....
9/11 anonim válasza:
ma 12:18-ra
Én így gondolom. Ha alapvetően másképp gondolkodnak a párkapcsolatról akkor az nem fog működni.
10/11 anonim válasza:
én azt gondolom, hogy hülye vagy, és én is amiért ezt végigolvastam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!