Hallottatok erről a szellem storyról?
Annyi segítséget kérek,hogy valaki linkelje már be ha talál róla valamit!
Külföldön történt,de nemtudom hol,még a TV-ben is volt,szal hogy volt egy iskolás busz baleset amiben meghaltak a gyerekek.ÉS ha kimész arra a bizonyos útszakaszra,és port teszel a kocsid hátuljára és vársz akkor a lejtőn felfelé elkezd menni magától a kocsi,aztán meg ha kiért a tetejére meglátod hogy ahová a port szórtad kézlenyomatok vannak a porba kirajzolódva.
Ez volt már filmben is,de valós esemény még neten is olvastam régen tvben is volt.Ezt akarom most megtalálni,valaki help!
"a lejtőn felfelé elkezd menni magától a kocsi"
Ezt már én is hallottam.A világon több ilyen hely is van és tudományosan be lett bizonyítva ez a jelenség,szóval nincs semmi szellem.
"kézlenyomatok vannak a porba kirajzolódva"
Most komolyan,ha ez így lenne,akkor ebből világszenzáció lenne.........inkább pár szórakozni vágyó kitalálta.
Most nem értem, a filmet is keresed? Mert a Rejtélyek kalandoraiban volt.
Neten nem tudom, bocsi.
Index cikk:
Videók:
http://www.youtube.com/watch?v=eY8KC8ZHa70
Írhatsz nyugodtan történetet is, nem kell mindig "trendinek" lenni!
nem a filmetn em keresem,tom hogy abban volt! :)
én csak a storyról pár cikket vagy ilyesmit keresnék :)
a másik válaszolóknak,tudom van ilyen is,hogy érzékcsalódás,de ez akkor sem magyarázza meg a kéznyomokat,és azt hogy de érdekes hogy pont ott történik ez ahol meghalltak
de ha azt is mondjuk hogy véletlen,hát akkor az marha nagy véletlennek kell lennie
12.A Vasút.
Itt a történet. De én nem hiszem hogy igaz :) Rengeteg kitalált szellemsztori van még itt a többségük a véleményem szerint gyenge.
Nekem a kedvencem a cigarettás..nem félelmetes de tök jó :D. Vannak amúgy jók
14:45ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!