Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A barátnőmet megnézte egy...

A barátnőmet megnézte egy szellem. Ti hallottatok már ilyenről?

Figyelt kérdés
Feküdt az ágyon a testvére és egyszer csak elkezdett kiabálni,de nem bírt mozogni.A barátnőm oda nézett és látott egy halottat a haja az arcába logót(nem is látszódott az arca) és hosszú fekete haja volt.Pár perc alatt eltűnt és a barátnőm testvére tudott mozogni.Rá 2 napra a barátnőm édesapja meghalt.Állítólag ha egy szellem megnéz meg fog a családból halni valaki.
2010. aug. 20. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem hallottam ilyenről. Érdekes.
2010. aug. 20. 19:55
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
írjál ilyen regényeket.. :)
2010. aug. 20. 19:59
 3/14 anonim válasza:
87%
úristen.ez nagyon durva. ez merre fele történt(milyen város?) am én még soha nem hallottam ilyenről, nem is hiszek a szellemekbe. De ez valóságosnak tűnik. Am a kislány nem kapott sokkot?
2010. aug. 20. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

A szellem fekete haja az arcába lógott?Mint az Átok filmben?....

Nos,egyszer engem is megnézett egy szellem.A barátomnál aludtam és reggel arra ébredtem,hogy bejön valaki,hallottam a ruhája suhogását ..Tudtam,hogy a családból senki nem lehet,ők ugyanis mindíg kopogtak,mielőtt bejöttek volna .Ráadásul abban az időpontban sosem volt otthon más rajtam és barátomon kívül.Nem mertem megmozdulni,csak a szemem nyitottam ki résnyire és azt láttam,hogy egy hosszú fehér hálóruha szerűsébbe öltözött idős nő ül barátom ágya végében és engem néz.A barátom mélyen aludt.Lehunytam a szemem és vártam mi lesz.Aztán 1-2 óra múlva újra felnéztem,de nem volt a szobában senki,nem hallottam kimenni.Reggel mondtam, a barátomnak,hogy mit láttam,de nem hitte el.

Én úgy gondolom,a nagymamája lehetett,aki akkor már halott volt.Talán kíváncsi volt kedves unokája barátnőjére :) szerencsére a családunkból nem halt meg emiatt senki.Semmi baj nem lesz,ha egy szellem megnéz valakit.

2010. aug. 20. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
A barátnőd testvére rosszat álmodott,és forgolódott az ágyon. A haja pedig az arcába lógott. A többit a barátnőd képzelte be magának. Szellemek nincsenek és nem is jelennek meg sehol.
2010. aug. 20. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Szellemek nem tudnak megfogni tárgyakat, őket sem lehet megfogni. Szóval ez már kilőve.
2010. aug. 20. 20:50
 7/14 <b>Chuck Norris</b> ***** válasza:
100%
Morbid humoruk van ezeknek a szellemeknek .
2010. aug. 20. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Amit leírtál, az alvásparalízis nevű betegség tipikus tünetegyüttese. Félelmetes dolog, de a rémületen kívül más bajt nem okoz. Nézz utána neten!
2010. aug. 20. 21:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Alvásparalízis úgy tudom az nem betegség.

10-ből legalább 8 ember átéli ezt élete során, nem egyszer.De ettől ez nem lesz betegség.

2010. aug. 20. 21:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is mindig hitetlen voltam effélékkel kapcsolatban,mindaddig,mig egy bizonyos házba nem költöztünk,ami már másnap,hogy megvettük,valami nagyon rossz érzést sugallt és tényleg mindenféle furcsa dolgok is történtek ott velünk,és ettől kezdve csomó rossz dolog az életünkben mindaddig,mig ott laktunk.A legnagyobb éjszakai sötétségben is láttam egy alakot,aki nézett engem.Csak állt és nézett,de olyan bénult félelmet éreztem,hogy nem bírtam annyit sem mozdulni,hogy felkapcsoljam az éjjeli lámpát.Levegőt is alig mertem venni.Percek múlva (vagy órák?) elfoszlott a látvány,de a rettegés maradt.De egy furcsa véletlen során évekkel később az új párommal ismét ebbe a házba költöztünk.(előző párommal különváltunk,ő elment a környékről)És érdekes,hogy ettől kezdve a párommal történtek különös dolgok (én most nem észleltem semmit),egészsége és lelkiállapota is labilis lett.Egyik reggel rémülten mesélte,hogy arra ébredt,hogy valaki közvetlen közelről az arcába néz.Nem látott semmit-senkit,de érezte a jelenlétét.Többször előfordult nem sok idő különbséggel,a páromat szabályosan az őrületbe kergette.Tehát a kérdésedre a válasz:biztos van ilyen,bár ez esetben halálesetről nem volt szó,de azt gondolom,hogy ez így,mivel több személyt is érintett a dolog, nem magyarázhatók meg az elme rossz tréfájával. És hála istennek,már több,mint tíz éve nem lakom ott,azóta nem volt ilyenben részem.Szerencsére a házban -tudomásom szerint-senki nem lakik,egy külföldi vette meg,de nem lakja.
2010. aug. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!