Mit gondolsz erről a Storyról?!?!
Kb.8 év ismerjük egymást. Idáig barátnők voltunk. 3 babáját tervezte. Én voltam az első személy, akinek elmondta és megmutatta a + tesztet. 1 hétre rá egyik barinővel, elment dokihoz, mondták 2 hét múlva menjen vissza, nem látnak semmit még korán van. Még aznap elment másik dokihoz egy másik barinővel (egy kerületben van a két sztk), ahol "lebukott"de megvizsgáltak, korai még. Ekkor jött nekem egy hívás-tőle. Mit tegyen!? Nagyon fél. Én felajánlottam neki , hogy hívja fel ezt a számot, mondja a dokim nevét, és kap is Uh-ra időpontot. Nem meri. Én kértem időpontot (szonógráfus vizsgálta volna meg). Mondtam akkor neki, hogy Én 2-3 nap múlva megyek a dokimhoz, és akkor lebeszélem vele, hogy kértem neki Mávba uh-ra időpontot (csak megvizsgálják már, nem fognak nemet mondani) és akkor nincs gond. Lemondta a barátnőm (neki orvos kell) Pedig a Szonográfus jobban ért az uh-hoz. És inkább kért a Honvéd kórházba időpontot. Természetesen Én ismerem ezt a kórházat, és azt is tudom, 100%ra, hogy nincs Uh. és ezt mondtam neki, figyelmeztettem, de ő mondta, hogy neki mondták ott, hogy van. és itt jött össze veszés Szarul esik, hogy nem hallgatott rám (és nem 1szer mondtam, hogy nem kellett volna lemondani a Mávot) De 100% nincs Uh a Honvédban. Akár ki felhívja és meg kérdezheti, ha uh akarsz irány át a Mávba.. Eljött a nap. Mikor ment a kórházba a dokihoz. Hát mi történt? Pehhh szerinte. Nem volt jó az uh gépe az orvosnak (ami hordozhatós és a sajátja és magán az orvos állítja ő) De elromlott az egész központi számítógépes rendszer-és még a mávba sem tudtak ezáltal beutalót adni. Ez pehhh. Valóban. Úgyhogy Hétfőre hívták vissza. Állítólag Hétfőn délelőtt kell a dokit hívnia (nem mobil, hanem központin), hogy jó e már az uh-ja. Mert attól függ. érdekes. 1 telefonból megtudtam. Dokija nem is rendel Hétfő délelőtt, hanem délután. Érdekes. És a Máv kórházban már van időpontja Hétfőre 11:30-ra Ez egy 3-4 msn party volt, aztán megírtam neki. Jót nevettem és olvastam a hazugságaidat. Tudom a való igazságot. Ami 1 telefonba került nekem. Ennyit a bizalomról. Mondanom sem kell, csúnya szavakkal elküldtem.
Ha Én voltam az ELSŐ akinek megmutatta a pozi tesztet, akkor milyen volt szerinted a kapcsolatunk?
Mért kellett akkor így-ennyit hazudni????
Eltudod képzelni, hogy egy Központi kórházban van egy nőgyógyász és van hordozhatós Uh-és nem működik mikor rendel?
És aznap még a rendszer is beszarik, és nem tudnak beutalót adni?
Kézzel írót, és pecsét?
Hétfőn délelőtt, hogy tudja meg a dokijától, ha nem rendel, hogy megjavították-e az uh-gépét, ha ő Délutános?
Aztán közölte, hogy ő mit számoljon el Nekem mindennel???
Hát ha Én voltam akihez először jött a + tesztel, akkor szerintem ez nem"elszámolás", hanem egy jó beszélgetés izgalom, hogy hova megy mikor....
Na ennyit egy 8 éves barátságról :S
Azt gondolom, hogy pont úgy viselkedtek, mint két 14 éves kislány...
Mellesleg nekem eszembe nem jutna a barátnőm után kémkedni
Két 14 éves :)
Kémkedés: megérzés nem csalt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!