Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy idősebb srác (21) jár egy fiatalabb (14) éves csajjal? és mért olyan nehéz elhinni, h vannak olyan huszonéves emberek akiknek nem a szex körül forog a világ?
"nem a f*sza miatt..."
No comment. Szerinted mások f*sz alapján válogatják a pasijukat? Te szent ég.
Igen, utólag észrevettem, hogy jó sok hozzászólást töröltek.
Nyilván nem vagy ribanc, de én óvatos lennék a fiúval. Téged bizonyára elbűvöl, hogy idősebb, udvarias, "megért téged", de én sem érzek vonzalmat egy 14 éves kisfiú iránt, így szerintem nem normális, ha egy felnőtt férfi vonzalmat érez egy kislány iránt. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de kizártnak tartom, hogy a srác teljesen százas legyen.
nem mindenki írt le ribancnak..
én pl. szerintem normálisan írtam,hogy mi van .. -.-"" te meg normálisan se tudtál válaszolni,csak fejeket vágsz. de mindegy,b@zd el,a te döntésed. ;)
önfejű vagy.
rám meg mondd,hogy tahó ezért is !! :D
"És semmi olyat nem csinálok, amit később megbánhatok.. Nem vagyok én szexmániás tiniribanc :"
Persze, hogy nem. Mind ezt hiszi. Aztán majd szépen behülyít, vagy leitat és máris feltetted a sokadik lehetek terhes kérdést. Mindkét fél részéről elítélendő, hiszen egy 14 éves még csak egy kislány és ne akarjon még felnőtteset játszani, lesz még rá ideje. A 21 éves pedig elég nyomorult, ha csak az ilyen kis csajokat tudja behülyíteni. Azt sem hiszem el, hogy nem csak megdugni akarja. Ja, hogy azt mondta, hogy neki nem fontos annyira a szex. Akkor biztos úgy is van.
Utolsó: Nemhinném hogy megpróbálná, simán sittre is kerülhet.
Én ugyan ilyenben nem lennék benne de ha mégis akkor se merném megdugni 16 éves kora előtt mert bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!