Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj, ha egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy idősebb srác (21) jár egy fiatalabb (14) éves csajjal? és mért olyan nehéz elhinni, h vannak olyan huszonéves emberek akiknek nem a szex körül forog a világ?

Figyelt kérdés

2011. nov. 23. 18:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/177 zokniszörny ***** válasza:
80%

"nem a f*sza miatt..."

No comment. Szerinted mások f*sz alapján válogatják a pasijukat? Te szent ég.

2011. nov. 23. 20:34
 42/177 A kérdező kommentje:
Ezt azért hangsúlyoztam ki, mert a "Kedves" válaszolók mind egy ribancnak állítanak be.. -.-
2011. nov. 23. 20:35
 43/177 zokniszörny ***** válasza:
71%

Igen, utólag észrevettem, hogy jó sok hozzászólást töröltek.

Nyilván nem vagy ribanc, de én óvatos lennék a fiúval. Téged bizonyára elbűvöl, hogy idősebb, udvarias, "megért téged", de én sem érzek vonzalmat egy 14 éves kisfiú iránt, így szerintem nem normális, ha egy felnőtt férfi vonzalmat érez egy kislány iránt. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de kizártnak tartom, hogy a srác teljesen százas legyen.

2011. nov. 23. 20:47
 44/177 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nem tudod elképzelni, attól még lehet..De azért köszi a normális választ :)
2011. nov. 23. 20:49
 45/177 anonim ***** válasza:
84%

nem mindenki írt le ribancnak..

én pl. szerintem normálisan írtam,hogy mi van .. -.-"" te meg normálisan se tudtál válaszolni,csak fejeket vágsz. de mindegy,b@zd el,a te döntésed. ;)

önfejű vagy.

rám meg mondd,hogy tahó ezért is !! :D

2011. nov. 23. 20:54
 46/177 anonim ***** válasza:
92%
Lehet ám hogy azért jössz be neki mert felnézel rá, vannak azért még rendes 20-on évesek is, nemkell mindig a rosszra gondolni.
2011. nov. 23. 20:55
 47/177 anonim ***** válasza:
33%

"És semmi olyat nem csinálok, amit később megbánhatok.. Nem vagyok én szexmániás tiniribanc :"

Persze, hogy nem. Mind ezt hiszi. Aztán majd szépen behülyít, vagy leitat és máris feltetted a sokadik lehetek terhes kérdést. Mindkét fél részéről elítélendő, hiszen egy 14 éves még csak egy kislány és ne akarjon még felnőtteset játszani, lesz még rá ideje. A 21 éves pedig elég nyomorult, ha csak az ilyen kis csajokat tudja behülyíteni. Azt sem hiszem el, hogy nem csak megdugni akarja. Ja, hogy azt mondta, hogy neki nem fontos annyira a szex. Akkor biztos úgy is van.

2011. nov. 23. 21:17
 48/177 Gress ***** válasza:
78%
Amúgy szerinted hányan mennének oda hozzád és mondanák hogy csak megb.sználak?Persze,egy se.Először mindenki kedves stb.Na de később?Lehet hogy bunkó vagyok,de te meg ostoba hogy ezt nem látod át.
2011. nov. 23. 21:25
 49/177 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó: Nemhinném hogy megpróbálná, simán sittre is kerülhet.

Én ugyan ilyenben nem lennék benne de ha mégis akkor se merném megdugni 16 éves kora előtt mert bármi lehet.

2011. nov. 23. 21:27
 50/177 zokniszörny ***** válasza:
82%
14 éves koráig büntetendő csak elvileg. De mindjárt előkapom a BTK-t és meglesem.
2011. nov. 23. 21:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!