Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy idősebb srác (21) jár egy fiatalabb (14) éves csajjal? és mért olyan nehéz elhinni, h vannak olyan huszonéves emberek akiknek nem a szex körül forog a világ?
170:
14 év a beleegyezési korhatár, tehát nem kell töprengeni hol húzzuk meg a határt.
Az idő meg minden esetben megoldja, ha nem válik be egy kapcsolat, akkor szakítanak, ha beválik, akkor évekkel később már nem 14 éves lesz a lány. A szüzességét meg ugyanúgy elveszítheti egy 15 évessel is. Az az érv pedig, hogy a tiniéveit vesztegetheti el, éppen hogy abból indul ki, hogy mindenki hedonista tizenévesen, ami koránt sincsen így, ráadásul eleve önellentmondásos, mivel egy tartós kapcsolatban egy dolgot nem tud megcsinálni (megcsalás nélkül legalábbis), másokat kipróbálni, magyarul ezen érvelés egy promiszkuis életmódot vár el a tizenévesektől, ami viszont valójában egyén függő, hogy mennyire igényelt dolog. Arról nem is beszélve, hogy a tizenéves korát ugyanezen érvrendszer szerint elvesztegetheti egy azonos korúval is.
Egyébként tizenéves koromban emlékeim szerint már 14-15 évesen sem álltak szóba a lányok 18 évesnél fiatalabbal (szívtunk is mi miatta fiúk), szóval kirívónak sem találom a dolgot.
172:
Azt a módosítást is ismerem, de itt nem ez volt a téma, mert a kérdésben 21 és 14 van.
114/173 vagyok...
Csak szerettem voona közölni h már mindjárt 20 éves vagyok,és még mindíg eggyütt vagyok a barátommal,sőt,esküvőt tervezünk,szval a sok vészjóslóknak üzenem,h a kor nem mindíg számít!!!! :) szép napot!
"Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére..."?
Pista papa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!