Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy idősebb srác (21) jár egy fiatalabb (14) éves csajjal? és mért olyan nehéz elhinni, h vannak olyan huszonéves emberek akiknek nem a szex körül forog a világ?
vannak rendes huszonéves srácok, akik nem szeretnének rögtön megfektetni egy csajt, vannak tényleg normális érett tizenéves lányok, és normális kapcsolat is lehet ebből, igen...... KB SZÁZBÓL 1 ESETBEN.
én 15 éves lány vagyok, vannak közös témáim néhány idősebb fiúval, de nem érzem magam elég érettnek sem a szexhez, sem a legtöbbekkel egy kapcsolathoz. tudom nehéz ezt felfogni, de hidd el, értelmes lehetsz, érett viszont NEM, mert az érettséghez rengeteg más élmény és tapasztalat kell az élet rengeteg más területéről. becsülendő, hogy nem vagy ribanc, de ennyi egyáltalán nem elég, ráadásul az írásaidból látszik, hogy naiv és makacs vagy, akkor is, ha a srác tényleg normális, és tényleg nem használna ki. nem bántásból írom, nem is lebeszélésből, ahogy látom amúgy is mindegy, mert eldöntöttél már mindent, csak tudd, hogy a mostani egy átmeneti állapot, és akármennyire úgy érzed, hogy teljesen megtaláltad magad, NEM. még nem.
megpróbálhatod a kapcsolatot, legalább gazdagodsz pár jó vagy rossz tapasztalattal, de azért látod a többség véleményét... másoktól se számíts sokkal jobbra.
Azert nehez mindezt elhinni kerdezo, mert szazbol 1, 2 ilyen eset van csak.
A tobbi esetben a fiu kihasznalja a lanyt, es o meg csak eszre sem veszi.
*törődésre
Jah és még annyit,h azért tényleg sokat függ attól,h milyen a lány viselkedése 14 évesen...nekem hamar leesett a tojáshéj a fenekemről,a szüleim mindíg is igyekeztek felnőttként kezelni
Utolsó: és ha nem lesznek együtt? Volt sok jó élménye egy éven keresztül valakivel, legközelebb lesz majd mással.
Senki se mondta, hogy a szerelem örökké tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!