Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy idősebb srác (21) jár egy fiatalabb (14) éves csajjal? és mért olyan nehéz elhinni, h vannak olyan huszonéves emberek akiknek nem a szex körül forog a világ?
Hát hogy amiket írtál róla az előző 8 oldalon azok alapján sztem is rendes.
A másik részt meg a többieknek írtam hogy nemcsak 21 évessel lehet úgy járni amiket ők itt felvázoltak :)
Bizony-bizony :)
Köszönöm az egyetértést
Az elejétöl olvasom a topikot, és ezért adtam esélyt egy olyan kapcsolatnak, ami már régen érett, de eddig pedo-tini kapcsolatnak gondoltam. Tévedtem, igazad van lehet igaz szerelem ekkora korkülönbséggel is.
35F/17N barátnövel
Kedves Kérdező! Eddig én is csendben figyeltem a sok előítéletes választ. Teljesen egyetértek a 35 éves fiatalemberrel. A korban hozzádillőkkel is megjárhatod. S biztatásul leírom, hogy az én lányom 15 éves és neki is 21 éves barátja van és nagyon jól megvannak már 2.5 éve! Lehet számolni és lepontozni, hogy hány éves volt a gyerekem, amikor kezdték. S nem tartom magamat felelőtlen szülőnek, mert előtte meggyőzödtem róla, hogy a leendő barátja a tiedhez hasonló normális ember, aki nem a szexre használná a gyerekemet és nem pedofil pusztán azért, mert a lányomban vélt társra találni. Az egyetemen senki nem bántja a srácot azért, mert ennyi idős a barátnője, néhányszor találkoztak is a lányommal.
A fiam baráti körében annak idején egy 16 éves lány egy 26 éves sráccal jött össze, 5 év után, most nyáron volt az esküvőjük. Szóval a saját bőrömön tapasztaltak alapján óvatosabb vagyok a véleményalkotásban,ha ilyen jellegű kérdést olvasok. Természetesen vigyázz te is magadra és sok sikert kívánok nektek! egy anyuka
ISMÉTELNÉM!
Én vagyok a LÁNY!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!