Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy idősebb srác (21) jár egy fiatalabb (14) éves csajjal? és mért olyan nehéz elhinni, h vannak olyan huszonéves emberek akiknek nem a szex körül forog a világ?
A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad.
!!!!
Nálad nagyobb gyökeret nem hiszem, h látott a világ!
hallod,de kérdeztél,mi válaszoltunk !
és igen, igazuk van nagyjából ... még ha nyersen is fogalmaztak.
hidd el,az én 21 éves volt barátomnak se azért kellettem,mert annyira lelkitársak lettünk volna vagy vmi..csak azért,mert 15 voltam és tudta,hogy vágyom a kedvességre.ez volt a legfőbb nekem.
Hál' Istennek nem bírt megfektetni 3 hónap alatt,örülök is neki :D továbbléptem,rájöttem,hogy nem passzoltunk össze a kor miatt igazából ..
Én 16 nál fiatalabbal nem tudnám elképzelni, azok még olyan kis "gyerekek" :D
Hülyülni lehet velük de többet nem.
18:24 -es vagyok.
Nem sajnáltatás akart lenni..én is hülye voltam,hogy vele maradtam..voltak még dolgai,de nem is lényeg.
Tényleg nem korodbeli..nem passzoltok egymáshoz,akármennyire aranyos. Sajnálom. Majd talán pár év múlva. :):\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!