Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nok korulbelul hany evesen lepnek abba a korba amikor felhagynak vegre a nagy igenyeikkel?
20:26 válaszra:
Rendbe van amit írtál, ha egy férfi nem tud bánni a nőkkel, akkor ne is legyen neki. DE! Ha el sem tud odáig jutni, hogy foglalkozzon egy nővel, pedig szeretne, és még tudna is, akkor már nehogy ő legyen a hibás. Sajnos magam is tapasztalom a kérdező által vázolt problémát. Ha a kiválasztott hölgynek 1-2 ponton nem felelek meg, és itt nem nagy dolgokra gondolok, (pl.: hosszú haj, vagy nem az általa elképzelt szem szín, nem megfelelő magasság.) akkor már nem is hajlandó ismerkedni velem. Akkor már megbocsáss nem bennem bennünk van a hiba. Szerencsére már rájöttem erre, és csak néha keserít el a dolog, de tudom, hogy megfogom találni azt akivel tökéletesnek látjuk egymást.
Lehet, hogy olyan nőkkel kellene ismerkedned, akik nem az alapján kosaraznak ki, hogy milyen színű a szemed...
Szóval megeshet, hogy te keresgélsz rossz helyen, mert én nem ismerek ilyeneket pl.
Ami a kérdést illeti: én sem fogok lejjebb adni. Nekem nem kell, hogy egy pasi gazdag legyen, de ne én hívjam meg állandóan kajálni, stb. Ha kb. egyforma anyagi szinten vagyunk, az a tökéletes.
Sármos: nyilván nem ismerkedem olyannal, aki nem tetszik. Na most ez tökéletesen szubjektív. Én 1-2 barátnőm ideáljától futok ki a világból, ők meg az enyémektől. De ettől függetlenül NEM fogok soha olyan férfival ismerkedni, aki külsőre nem megnyerő számomra.
Nagyfarkú: el kell, hogy keserítselek, de ha sz*r az ágyban (farokmérettől függetlenül), akkor szintén nincs sok esélye. Nem vagyok tanoda. Ha nem passzolunk az ágyban, nincs értelme a kapcsolatnak, mert hosszútávon csak rosszabb lesz.
De ha már itt tartunk: te szívesen ismerkednél egy szegény, csúnya lánnyal, aki az ágyban fekszik mint egy fadarab? Ugye, hogy nem.
30 év fölött a többségnek már az is elég ha van tisztességed állásod, rendes ember vagy és szereted.
erre a korra már a nők nagy része családot akar, azt pedig link alakkal nem lehet...
". és ha egy pasi nem képes a nő kedvében járni, nem csak egyszer, hanem a kapcsolat egésze alatt (mint minden kapcsolatért minden nap tenni kell) akkor az b***on egyedül és maradjon meg magának, kedves kérdező!"
Te és a hozzád hasonló repedtsarkúak akkor mit tesztek egy kapcsolatért. Még hogy minden nap a kedvetekben járni. Arról bezzeg egy k.rva szót sem írsz, hogy egy nőnek mégis mi a feladata. Gondolom te is olyan vagy, hogy nagy ritkán szétteszed a lábad, aztán ennyi, de az elvárások azért megvannak.
Semmi baj, az ilyen nyomoik úgysem kellenek a normális pasiknak és majd 39 évesen jössz rá, hogy már nem vagy se fiatal, se szét és a kutyának nem kellesz, de akkor már késő lesz.
Hülye p.csa!
Nekem meg az a véleményem, hogy unalmas már ez a rossz helyen keresgélsz és csak a pláza ribancokat veszed észre duma.
Egy normális, átlagos srác messzire elkerüli az ilyeneket, már csak az anyagi helyzet miatt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!