Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltak meg titeket? Es hogyan?
Konkrétan nem derült ki, csak gyanúm volt, meg pletyka..egyszer magára hagyott a telójával,amit előlem mindig féltett..soha nem szoktam a pasim telefonját ellenőrizni, de akkor egyszer megtettem. És jól tettem..a "miskolci tigris" ugyanis hiányolta az én barátomat nagyon, és ezt szépen kifejezte sms-ben. Nem szóltam a psimnak erről, csak kiadtam az útját. Azóta sem tudja,mi volt az oka..annyit mondtam, hogy csak! Nem szép dolog,de az rosszabb amit ő tett!
2009. máj. 10. 15:45
hát távkapcsolatban voltunk... és miután szakitottunk bevallotta hogy megcsalt:( de hála az égnek részleteket nemtudok... talán jobbis :D :S:S
2009. máj. 10. 15:45
Konkrétan még soha nem derült ki, csak gyanúm volt eddig.
2009. máj. 10. 15:48
hu, engem nagyon csunyan... 2 honapig volt együtt velem, meg egy volt baratnöjevel, es nagyjabol sejtettem is, de amikor meg akartam beszelni vele, akkor mindig le vett a labamrol, aztan a masik csajnak lett kezzel foghato bizonyiteka, hogy nem csak ö van egyedül a sraccal, es hivott fel engem, durva volt... amugy ök meg mindig együtt vannak, en 10 honapig voltam a sraccal...
23/l
2009. máj. 10. 15:49
Nagyon csunyan jartam en, 3 ev utan az exemhez amikor bementem akkor lattam, hogy egy csatt van a kis asztalan, ami nem az enyem es az ovszeres doboz is elol volt :(
Az agynemun meg latszottak a "nyomok"
Mikor rakerdeztem, hogy tortenhetett ez meg csak ingatta a fejet, hogy nem tudja! Azta volt 1 honap szakitas utanna, meg 1 jo evet egyutt voltam vele, tul naiv voltam! Azt hittem lehet meg belole valami de aztan kirugott :) Es tudod mit? Nem fajt! Orultem neki! Legalabb nem okoz tobb fajdalmat!
Azota megtalaltam a hozzam illo part es nagyon boldog vagyok!
Az ex amikor lat akkor latom a szemen, hogy banja amit tett de engem mar nem erdekel!
32\l
2009. máj. 10. 16:00
Engem is csaltak már meg 2008 júliusban jöttem össze a barátommal és augusztusban szeretkeztünk először én még szűz voltam. Aztán utána rengeteg nőgyógyászati problémám volt, meg más gondjaim is voltak ha kérdezte mi baj nem mondtam el neki, és kicsit elhanyagoltam, ő pedig megcsalt októberben januárban tudtam meg 4x lefeküdt a lánnyal. Utána szakítottam vele, és nagyon maga alatt volt tudom hogy nem csak az ő hibájából történt az egész aztán mikor kiderült az egész rájöttem mennyire fontos volt nekem és ő is rájött hogy nagyon nagyon buta volt és azóta megint együtt vagyunk mindent megbeszélünk elkísér az orvoshoz, ha rosszul vagyok éjjel fent van velem, mindig együtt vagyunk sokkal fontosabb vagyok neki a barátainál is rendbe jöttek az intim dolgaink is és most boldogabbak vagyunk mint rég!:) Bár kicsit nehezen bízok benne meg ezek után és ezt ő is tudja de mindent megtesz azért hogy ez pozitívra forduljon minden hova megadta még a jelszavait is hogy bármikor beléphessek és tudjam nincs titkolni valója!:) Szóval szertejük egymást!
2009. máj. 11. 17:52
Kapcsolódó kérdések: