Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged csaltak már meg?
Ha igen mennyi idő után történt ez meg? Hogyan tudtad meg? Mennyi ideig tartott a kapcsolat a pasid és a szeretője között? Azonnal otthagytad? Hogy tudtad meg hogy mi folyik a hátad mögött?? A "párod" megbánta? Próbált kibékíteni?? stb...
Kort és nemet is légyszi.
Nálam egyik sem konkrét megcsalás volt, de azért leírom:
1. Az egyik exem gépén egy közösségi portálról leszedett ismerősökről(lányokról) készült szexisebb fotókat találtam. Azt hazudta a képembe, hogy fogalma sincs hogy kerültek oda-.-" --a kapcsolat végét jártuk már, másfél év után.
2. Ez után összejöttem egy férfival, akivel több hónapot voltam együtt. Tudtam, hogy előttem volt neki egy lány, de nem jöttek össze, mert a lány messze lakott. Valamiért nem hagyott a dolog, és belenéztem a telefonjába: a lány aranyos kis pun-ciát mutogatta premier plánban egyik mms-ében. Még ő volt felháborodva, hogy mit képzelek magamról, amiért bele mertem nézni a telefonjában. Nem sokkal később szakítottunk.
22l
Nekem az illető leányzó mondta el, hogy együtt volt a párommal. Kérdőre vontam a páromat, nem tagadta. Hülye voltam, megbocsátottam neki, és ő "hálából" még kétszer megcsalt. Ekkor betelt a pohár, elhagytam.
24/N
Nálam kiderült hogy akivel együtt voltam másfél hónapja sráccal volt már egy kapcsolata ami 1 éve tartott, és úgy tudtam meg hogy a csaj irt nekem egy smst...
A következő barátom pedig azalatt jött össze a mostani barátnőjével amig velem volt együtt...
Most pedig én vagyok a "szemét " mert egy olyan pasival vagyok akinek tudom hogy van valakije ,szóval velem csalja meg, de még nem volt szex köztünk
ha más megteheti velem akokr én miért ne tehetném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!