Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek bajotok lenne azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bajotok lenne azzal, ha a párotok elutazna nélkületek 1 hétre a barátaival, és nem engedné, hogy vele menjetek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 19:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
igen az lenne ...
2011. nov. 16. 19:07
 2/20 L.Szilárd ***** válasza:
80%

Attól függ ezt, hogy teszi, és amúgy milyen a kapcsolat. Ha bízunk egymásba és szeretjük egymást akkor nem minden esetben zavarna. De ha előtte pár nappal jelenti be, hogy elmegy a barátaival egy hétre. Ami ugye mint ötlet nem egyik napról a másikra jut eszébe egy baráti társaságnak akkor nem tetszene.

Viszont ha mondjuk már jó előre felhozza a témát, és leül megbeszélni velem, hogy szeretne elmenni a barátaival egy hétre kikapcsolódni egyedül. Akkor megérteném és elfogadnám, persze ehhez kell kölcsönös megértés, és elfogadás. De legfőképp az őszinteség.

2011. nov. 16. 19:51
 3/20 A kérdező kommentje:
engem azért zavarna, mert én sem egyedül mennék. hanem vele. nem az az ember vagyok, aki a párjával töltött időt kell kipihenje :S
2011. nov. 16. 21:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem színházlátogató körútra mennek. Lehet csak meg akar kímélni attól a látványtól, hogy nem tud járni/beszélni és részegen okádja ki az esti vodkát a haverokkal. Erre még nem gondoltál?
2011. nov. 17. 11:24
 5/20 A kérdező kommentje:
nem, mert nem olyan.
2011. nov. 18. 20:43
 6/20 anonim ***** válasza:
61%

Teljesen normális dolog.

Feltéve,hogy ő is természetesnek gondolja a jövőre a Görögországi nyaralást a barátnőiddel.

Szabadságérzet egy komoly,tartós párkapcsolatban is elengedhetetlen sőt az egyik legfontosabb ÖSSZETARTÓ ERŐ még ha paradoxonnak tűnő is.

A hűség nem érzelem hanem döntés ...

Amúgy belegondoltál már milyen volna ha az ominózus nyaralásra a csajok közül csak Te vinnéd a párodat?!

Szúúúúszaaaaaaa.....

Nyugalom és több toleranciát!

:o)

2011. nov. 20. 09:54
 7/20 A kérdező kommentje:
De ez sem tolerancia kérdése, ez emberfüggő. Én olyan emberekkel barátkozom, akik általában (nem MINDIG, tehát a szabadság megvan) hozzák a párjukat is a közös programjainkra. Nekik is így természetes.
2011. nov. 20. 19:49
 8/20 anonim ***** válasza:
73%

Igen. A párkapcsolati szabadság nem az, hogy a párom nélkül megyek akárhová, és nem engedem, hogy a párom velem jöjjön. A párkapcsolat nevében benne foglaltatik a lényeg egy-egy este a haverokkal, barátnőkkel o,, de egy hét, az gáz. Akkor a lényeg az, hogy tőled távol. A dolog már nem működő. A normális párkapcsolati szabadság a következ:

- Elmegyek a haverokkal sörözni. Van kedved jönni?

- Igen!

- Ok. Este 7-re készülj el.

- Elmegyek a haverokkal sörözni. Van kedved jönni?

- Nincs

- Ok. Maradjak veled? Vagy nem bánod, ha azért megyek?

- Menjél nyugodtan.

- Ok. Este jövök

Mindkét esetben, mindkét félnek meg volt a szabad választás joga, sőt mivel egy párkapocslat általában a párokról szólnak és az abban résztvevők fontosságáról, a fiú lehetőséget biztosított arra is, hogy az estét mégis együtt töltsék. Na ez a párkapcsolati szabadság, nem az, hogy valamit ráerőltetek a másikra a saját érdekeimet előtérbe helyezve szabadság címszó alatt.

2011. nov. 21. 10:14
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az 1 hét az nem gáz. Ha szabadság érzetre vágyik, akkor meg kell neki adnod!

Nem szabad ráakaszkodni a másikra, mert abból jó nem sül ki.

Engedd el szerintem, aztán lehet, hogy úgy szalad 1 hét után haza hozzád, mint egy sz.ros kis gyerek az anyjához. :P

2011. nov. 21. 19:08
 10/20 A kérdező kommentje:
Jó, nem mondhatom azt, hogy nem mehet, mert nem vagyok a rabtartója, de jó képet biztos nem fogok hozzá vágni. Nekem ez nem fér bele, én se megyek nélküle 1 hétre az én barátaimmal. A szüleim sem ilyenek voltak, ők is a legtöbb programjukat együtt intézték, csak 1-1 estére mentek külön társaságba. Én ehhez szoktam hozzá.
2011. nov. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!