Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek vagy mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ercsi1984 kérdése:

Mit tennétek vagy mondanátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok párom 32 éves.1,5 éve vagyunk együtt és sajnos én kissé betegesebb típus vagyok. (pánikbetegség, vérnyomás problémák)Csodálatos a kapcsolatunkban minden azt az egyet kivéve, ha rosszul vagyok, a párom kiborul, csapkod, elmegy otthonról, mintha tehetnék a betegségemről és ezzel még rátesz egy lapáttal. Többször megbeszéltük és mindig megígérte hogy nem lesz több ilyen. Persze nem így lett.

Én nem bírom ezt tovább elviselni. Mit tegyek?

2011. nov. 16. 18:23
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Így van, tényleg szörnyen érzem magam.

Igazatok van.

Az utolsó előttitől kérdezném, hogy milyen fenyítésre gondolsz? Nagyon megbántani se akarom, de valahogy bele kell vésni az agyába hogy ez így nem megy

2011. nov. 16. 19:32
 32/34 anonim ***** válasza:
Egyelőre a szüleidhez költözhetnél, mondva, hogy te is szereted, életed értelme stb., de inkább olyan emberekkel élnél együtt, akikre számíthatsz.
2011. nov. 16. 20:09
 33/34 anonim ***** válasza:
na, mi lett a dolog vége?
2012. febr. 2. 19:06
 34/34 anonim ***** válasza:
Vagy segítsen jóban-rosszban, vagy hagyjon el. Nem?
2012. febr. 2. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!