Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek vagy mondanátok a párotoknak?
27 éves lány vagyok párom 32 éves.1,5 éve vagyunk együtt és sajnos én kissé betegesebb típus vagyok. (pánikbetegség, vérnyomás problémák)Csodálatos a kapcsolatunkban minden azt az egyet kivéve, ha rosszul vagyok, a párom kiborul, csapkod, elmegy otthonról, mintha tehetnék a betegségemről és ezzel még rátesz egy lapáttal. Többször megbeszéltük és mindig megígérte hogy nem lesz több ilyen. Persze nem így lett.
Én nem bírom ezt tovább elviselni. Mit tegyek?
Hát a kezelés az túlzás, de szedek gyógyszert hosszú évek óta. Sajnos ennek ellenére is vannak rosszulléteim. :(
Köszönöm gyors válaszod.
Igazad van, én is ezt mondtam, hogy ezzel együtt kell szeretnie ha szeret. (jóban-rosszban)
És ilyenkor támogatnia kellene, vagy legalább vigasztalni vagy bármi, nem tovább idegesíteni és rátenni még egy lapáttal az egészre. Úgy érzem ilyenkor egyedül vagyok és nem számíthatok senkire. és az a szomorú az egészben, hogy már a kapcsolatunk elején felkészítettem hogy sajnos ez van. Te szakítanál?
Többek között azon borul ki, hogy nem tud velem mit kezdeni és fél, hogy esetleg elájulok meg ilyesmi.
Amúgy nem tudom. Újra és újra ez van.
Én is ettől félek, hogy mi lesz, ha később jönnek a nagyobb problémák. Vagy ha esetleg gyereket szeretnék és vele lenne valami. De alapvetően a vérmérsékletét nem értem és nem tudom elviselni, pedig én egy szót sem szólok, csak egyszerűen rosszul érzem magam.
Most este is csak felkelt a gép elől, becsapta az ajtót, és elment. A kérdésemre hogy hova megy a válasz csak annyi volt: el innen.
Pedig állítólag én vagyok az élete értelme, szerelme stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!