Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek vagy mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ercsi1984 kérdése:

Mit tennétek vagy mondanátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok párom 32 éves.1,5 éve vagyunk együtt és sajnos én kissé betegesebb típus vagyok. (pánikbetegség, vérnyomás problémák)Csodálatos a kapcsolatunkban minden azt az egyet kivéve, ha rosszul vagyok, a párom kiborul, csapkod, elmegy otthonról, mintha tehetnék a betegségemről és ezzel még rátesz egy lapáttal. Többször megbeszéltük és mindig megígérte hogy nem lesz több ilyen. Persze nem így lett.

Én nem bírom ezt tovább elviselni. Mit tegyek?

2011. nov. 16. 18:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
ja, hát igen. egy náthánál gondolom ő meg van halva...
2011. nov. 16. 19:19
 22/34 A kérdező kommentje:

Én szó nélkül mellette lennék és segítenék.

El vagyok keseredve nagyon, mert ez már a sokadik

ilyen eset és azt hiszem ennek nem lesz vége.

2011. nov. 16. 19:21
 23/34 anonim ***** válasza:
tudod mit? adj ultimátumot! vagy megváltozik vagy lelépsz.
2011. nov. 16. 19:21
 24/34 A kérdező kommentje:

Hát viccen kívül, tényleg így van.

Amióta együtt vagyunk most először két hete volt egy kicsit megfázva, de teljesen ki volt tőle. És úgy viselkedett mint egy kisgyerek.

2011. nov. 16. 19:22
 25/34 A kérdező kommentje:

Legutóbb már megmondtam neki, hogy kap 1 hét gondolkodási időt, hogy eldöntse mit akar, haza megy vagy megváltozik.

Azt mondta, hogy ez nem kérdés, mert ő engem akar és szeret.

Erre tessék... ma megint.

2011. nov. 16. 19:24
 26/34 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, hogy engem nem kell "elviselnie"

nyitva van az ajtó menjen. De nem ment.

2011. nov. 16. 19:27
 27/34 anonim ***** válasza:
szerintem nem fog megváltozni....ezt férfiként mondom hogy keressél olyat aki ezt tudja tolerálni és elfogad így ezekkel együtt...de ha nagyon szereted akkor egy próbát megér de akkor keményen be kell fenyítened..
2011. nov. 16. 19:27
 28/34 anonim ***** válasza:
Figyelj, eleve szörnyű ha nem érzed magad biztonságban egy férfi mellett, + még hibáztat is a betegségedért. Nekem is vannak problémáim, így átérzem ezt. szörnyű, ha okolnak emiatt, ennélfogva kevésnek érzi magát az ember, meg lelkiismeretfurdalásavan egy-egy roham után.
2011. nov. 16. 19:28
 29/34 anonim ***** válasza:

Én arra gondoltam, nem-e azért jönnek ilyen gyakran a rohamaid, mert nem érzed magad biztonságban mellette?

Mi lenne, ha terhes lennél, megindulna a szülés, bevéreznél, vagy mit-ad-isten elloccsanna a magzatvíz? Akkoris felkapná a kabátját és otthagyna?

2011. nov. 16. 19:32
 30/34 anonim ***** válasza:

,,Mondtam neki, hogy engem nem kell "elviselnie"

nyitva van az ajtó menjen. De nem ment." - persze, tudj, hogy fenyegeted. Következő alkalommal légy erős, kezd el összepakolni, akár lépj le pár napra, és mond meg neki, hogy ezt így nem bírod, hogy nem lehetsz mellette biztonságban. - Ha utána megváltozik és teper, van esélyetek még.- Ha ezt nem csinálod végig MIATTA egyre betegebb leszel...

2011. nov. 16. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!