Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek vagy mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ercsi1984 kérdése:

Mit tennétek vagy mondanátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok párom 32 éves.1,5 éve vagyunk együtt és sajnos én kissé betegesebb típus vagyok. (pánikbetegség, vérnyomás problémák)Csodálatos a kapcsolatunkban minden azt az egyet kivéve, ha rosszul vagyok, a párom kiborul, csapkod, elmegy otthonról, mintha tehetnék a betegségemről és ezzel még rátesz egy lapáttal. Többször megbeszéltük és mindig megígérte hogy nem lesz több ilyen. Persze nem így lett.

Én nem bírom ezt tovább elviselni. Mit tegyek?

2011. nov. 16. 18:23
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Szerintem is-is. A komolyabb bajtól is fél, meg unja is.

De én tényleg már nem tudok mit tenni. Így is állandóan orvoshoz járok, megpróbálok mindent a gyógyulás érdekében megtenni. Már kineziológust is felkerestem, amit el lehet képzelni.

2011. nov. 16. 18:52
 12/34 anonim ***** válasza:
te vagy az élete szerelme??bocsi nekem nem úgy tűnik....milyen időközönként jönnek ezek a rohamok??lehet már besokalt egy kicsit...
2011. nov. 16. 18:52
 13/34 A kérdező kommentje:
Hetente 1-szer 2-szer
2011. nov. 16. 18:54
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

Ha már egyszer megígérte, de nem változtatott a viselkedésén akkor szerintem nem is fog. Tovább fog ígérni fűt fát.

32 éves felnőtt férfi létére nem kellene így felkapnia a vizet a betegségeidre, erről te nem tehetsz! De ő ezt képtelen elfogadni.

Én még megvárnám ezt az évet, ha továbbra is így fog viselkedni akkor szakítanék vele. Hosszú távon semmi jóhoz nem fog vezetni, mi lesz ha terhes leszel, hányingered lesz, hánysz, bizonyos ételeket kívánsz majd meg akkor is düh rohamot fog kapni és inkább elmegy otthonról?

Többek között arról is szól egy kapcsolat, hogy jóban-rosszban kitartunk a párunk mellett.

Én sajnos cukorbeteg vagyok emiatt megkel válogatnom, hogy mit eszek és mennyit stb... de a párom ezen nem akad ki, mellettem áll, támogat, vigyázz rám.

Szóval szerintem mindenképp gondold át a jövőtöke, legfeljebb írd le a pro és kontra érveket, hogy mi szól a párod mellett.

Sok sikert és kitartást!

21 éves menyasszony.

2011. nov. 16. 18:57
 15/34 anonim ***** válasza:
hát az nem hinném hogy annyira elviselhetetlen lehet...mármint én azt gondoltam hogy minden nap előfordul...nem tudom mit gondoljak...szerintem nem szeret igazán..bocsi hogy ezt mondom,de heti 1-2 alkalom az tudom neked sok,de nem annyira hogy neki ne lehessen elviselni...
2011. nov. 16. 18:59
 16/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Én is így gondolom, ahogy leírtad. Sőt már mondtam is neki, hogy ilyen viselkedéssel velem ne tervezzen hosszú távra, persze azt hittem már ezen is túl vagyunk, de ezek szerint mégsem. Átgondolom az egészet.

2011. nov. 16. 19:00
 17/34 A kérdező kommentje:
Sokszor már én sem tudom, igaz-e az a szeretlek, amit mond.
2011. nov. 16. 19:02
 18/34 anonim ***** válasza:
igazából nem hiszem ,hogy igazán szeret téged. Én ott maradnék ilyen esetben a kedvesem mellett, hogy ha baj van tudjak orvosért szólni. De így ha elájulsz vagy ilyesmi akkor is becsapja az ajtót? ez nem járja... beszél vele, jogod van tudni, hogy melleted áll e hosszútávon (esetleg ha lesz gyerek akkor ilyenn percegben tudnia kellene ezt kezelni stb)
2011. nov. 16. 19:08
 19/34 A kérdező kommentje:

Egyet értek, de már nem tudom mennyi haszna van a "megbeszélésnek". Annyiszor elmondtam neki már mindezt.

Illetve átbeszéltük és olyankor úgy tűnik megért el elfogadja a dolgokat és minden rendben. Ehhez képest........

2011. nov. 16. 19:11
 20/34 anonim ***** válasza:

Elég önző, ha bajban nincs melletted.

Én arra lennék kíváncsi, ha vele történne valami, vagy ha ő beteg lenne és te így viselkednél, az neki hogy esne?

2011. nov. 16. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!