Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan engeszteljem ki? Nagyon megbántam.
Mostanában elég stresszesek a napjaim, gondok vannak a munkahelyemen, ezért elég ideges vagyok.
A tegnapi nap még stresszesebb volt mint a többi, este amikor hazaértem le akartam vezetni a feszültséget egy kis szexel a barátnőmmel.
Neki nem volt kedve, de én erőszakoskodtam vele végül odáig fajult ,hogy adtam neki egy pofont idegességemben.
Remélem visszakézből kaptál tőle olyat, szerintem nincs az a stresszhelyzet, ami indokolná, hogy kezet emelj arra, akit ELVILEG a világon a legjobban szeretsz.
Én megérteném ha hallani sem akarna rólad. Az, hogy mit tegyél? Örülj neki, ha egyáltalán még szóba áll veled, és sürgősen kezdj el azon gondolkodni, hogy tudod levezetni a feszültséget!
Ti idióta férfiak, mert az én parommal is elõfordùl ilyesmi,( na jó pofont az kihagyva)hogy ha valami baja van, akkor a sexxel akarja megoldani a problémajat. Ha van kedve, ha nincs az embernek. Nem gondolod, hogy mi nekünk is stresszes az életünk és massal igyekszünk levezetni.
Ha most megtetted,akkor meg fogod legközelebb is tenni.
Az igaz az én parom viszont nem esik nekem durvan, de hogy igy vezeti le a stresszt vele is elõfordùl.
Sehogy, ezt már fújhatod. Remélem, volt esze a lánynak, és kidobott.
Ja, meg a feszültséget nem feltétlen szexszel kell levezetni. Mentél volna el futni, vagy dobtál volna be egy sörunikumot, mindenki jobban járt volna.
Szánalmas vagy! :S
Remélem elhagyott abban a pillanatba.
A drága férfiak gyöngye kérdezőnek nem tetszenek a válaszok. :-)
Mekkora szánalmas egy férfi(???) lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!