Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez tényleg így van?
20 évesek vagyunk a barátommal, kicsivel több, mint három éve vagyunk együtt. Neki én voltam az első.
A családomban is mondogatják páran, meg másoktól is hallom elég gyakran, hogy "ó, majd a barátod 2-3-5-6-x év múlva úgyis el fog hagyni, mert te voltál az első, meg fog unni, meg ki akar majd próbálni mást, meg majd rájön, hogy nem is élt még", stb. Én viszont ezt igazi hülyeségnek tartom, mert miért akarna kipróbálni mást, meg miért akarna megcsalni, ha szeretjük egymást? Néha olyan érzésem van, hogy az emberek már elvesztették a bizalmat egymás irányába, és irigylik a másik boldogságát, úgyhogy csak vészmadárkodni tudnak. Viszont ezekkel az állandó megjegyzésekkel csak sikerült beleültetniük a bogarat a fülembe, szóval el kezdett aggasztani a dolog, hogy jaj, mi van, ha egyszer csak megun, stb. Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek a fiatalon köttetett kapcsolatok ilyen halálraítéltek?
Egyáltalán nem törvényszerű hogy így legyen.
Viszont: sokéves kapcsolatokban előfordul, kortól és tapasztalattól függetlenül, hogy az egyik fél elkezd kifelé kacsingatni. És igen, ez általában az unalom jele. Engem simán megcsalt a 31 éves barátom annakidején, pedig volt már néhány barátnője előttem...
Szerintem ez mindkét fél habitusától függ.
Sajnos az én esetemben bejött a papírforma: 15 évesen ismerkedtem meg egy 23 éves fiút. Nagyon szerelmes lettem belé, született két gyerekünk. Én azt gondoltam, hogy mi mindig együtt leszünk stb., erre ő meg lelépett...
Olyanon ne parázz, ami nincs. Az emberek irigyek és magukból indulnak ki. Van barátnőm, aki a barátjával 8éve együtt van, elsők voltak egymásnak és nem akarják megcsalni a másikat (2gyerekük van már)
Sok boldogságot nektek!
Attól, hogy fiatalon ismerkedtetek össze, még akár egy életen keresztül is együtt maradhattok, nem ezen múlik a kapcsolat, hanem rajtatok.
Lehet, hogy rajtad is, meg akár a barátodon is kitör majd egyszer a kíváncsiság, hogy vajon más milyen lehet, ez szerintem teljesen természetes és egyáltalán nem jelent semmit.
Szerintem ne aggódj, hanem szeressétek egymást, élvezzétek az életet és ne foglalkozzatok senki véleményével.
Szerintem is hülyeség!
És egyet értek azzal aki azt írta hogy olyanon ne pararáz ami nincs. Mi a párommal 4 és fél éve vagyunk együtt,másfél év múlva össze házasodunk.És mind ketten elsők vagyunk a másiknak,és minden rendben van köztünk egyikönk sem akar mást "kiprobálni"mert szeretjük geymást és mindent megtestünk egymásért! :)
Ugyhogy szerntem ezen ne agyalj!
Szerintem is hülyeség!
És egyet értek azzal aki azt írta hogy olyanon ne pararáz ami nincs. Mi a párommal 4 és fél éve vagyunk együtt,másfél év múlva össze házasodunk.És mind ketten elsők vagyunk a másiknak,és minden rendben van köztünk egyikőnk sem akar mást "kiprobálni"mert szeretjük egymást és mindent megteszünk egymásért! :)
Ugyhogy szerintem ezen ne agyalj!
Bocsi az előbbiért csak nem jó a billentyűzetem és össze vissza irkál! :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!