Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez tényleg így van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg így van?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk a barátommal, kicsivel több, mint három éve vagyunk együtt. Neki én voltam az első.

A családomban is mondogatják páran, meg másoktól is hallom elég gyakran, hogy "ó, majd a barátod 2-3-5-6-x év múlva úgyis el fog hagyni, mert te voltál az első, meg fog unni, meg ki akar majd próbálni mást, meg majd rájön, hogy nem is élt még", stb. Én viszont ezt igazi hülyeségnek tartom, mert miért akarna kipróbálni mást, meg miért akarna megcsalni, ha szeretjük egymást? Néha olyan érzésem van, hogy az emberek már elvesztették a bizalmat egymás irányába, és irigylik a másik boldogságát, úgyhogy csak vészmadárkodni tudnak. Viszont ezekkel az állandó megjegyzésekkel csak sikerült beleültetniük a bogarat a fülembe, szóval el kezdett aggasztani a dolog, hogy jaj, mi van, ha egyszer csak megun, stb. Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek a fiatalon köttetett kapcsolatok ilyen halálraítéltek?

2011. nov. 15. 21:37
1 2 3
 21/21 Lifeishard ***** válasza:

Teljes mértékben egyetértek a 20-as Válaszolóval!

Sajnos elég gyakran megesik, de nem minden párral. Szurkolok, hogy Veletek se essen meg, de ne a karmára vagy az angyalaitokra bízd vagy akármilyen más dologra, hanem Ti ketten tegyetek érte, hogy Nektek legyen igazatok!

2011. nov. 17. 12:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!