Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez tényleg így van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg így van?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk a barátommal, kicsivel több, mint három éve vagyunk együtt. Neki én voltam az első.

A családomban is mondogatják páran, meg másoktól is hallom elég gyakran, hogy "ó, majd a barátod 2-3-5-6-x év múlva úgyis el fog hagyni, mert te voltál az első, meg fog unni, meg ki akar majd próbálni mást, meg majd rájön, hogy nem is élt még", stb. Én viszont ezt igazi hülyeségnek tartom, mert miért akarna kipróbálni mást, meg miért akarna megcsalni, ha szeretjük egymást? Néha olyan érzésem van, hogy az emberek már elvesztették a bizalmat egymás irányába, és irigylik a másik boldogságát, úgyhogy csak vészmadárkodni tudnak. Viszont ezekkel az állandó megjegyzésekkel csak sikerült beleültetniük a bogarat a fülembe, szóval el kezdett aggasztani a dolog, hogy jaj, mi van, ha egyszer csak megun, stb. Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre, szerintetek a fiatalon köttetett kapcsolatok ilyen halálraítéltek?

2011. nov. 15. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
persze van akinek sikerül és annak gratulálok,
2011. nov. 15. 21:56
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Mi is pont így vagyunk. Elsők egymásnak. 5 éve vagyunk együtt már. Az elején nekem is mindig mondogatták és a fülembe ültették a bogarat és elcseszték az életemet egy időre..ki voltam lelkileg. Elkezdtem egy másik ember iránt érezni, mert belém beszélték. Ezt csinálják. Magasról le kell őket ...ni. Ha nem belebolondulsz s egy idő után tényleg elkezded érezni amitől félsz! Ma már végre túl tettem magam rajta és minden happy. Miért kéne más ha csakis egymást szeretjük:) ne érdekeljen senki véleménye.
2011. nov. 15. 22:00
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Sikerült megnyugtatnotok.

Nekem nem ő az első (igaz, csak a második), de egyáltalán nem érzem azt, hogy valaha is bárki más érdekelni fog. Elég komoly kapcsolat a miénk, úgy érzem, nem csak a szerelmem, de egyben a legjobb barátom is, és ha valami miatt szétmennénk, tökéletesen megüresedne az életem.

2011. nov. 15. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem sem törvényszerű,hogy ez így legyen.Mi is rengetegszer kaptunk hasonló megjegyzéseket.Én 16 voltam amikor megismertem a péromat,ő 18.Mi is elsők vagyunk egymásnak,6 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást!Nem érdekel,hogy mit mondanak mások,én boldog vagyok a párom mellett és nem aggódok feleslegesen,olyan dolgokon,amiknek semmi alapja nincs.Neked is ezt tanácsolom!
2011. nov. 15. 22:02
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Most ezt komolyan gondolod, hogy az egész családod, plusz még egypáran pont rád irigyek, ezért mondogatják, hogy vigyázz? Meg sem fordult a buksidban, hogy féltenek? Javaslom olvasgasd néha "párkapcsolatok" témakört, nagyon sok ilyen elsőpartneres, de más iránt érdeklődő ember dilemmáját láthatod...
2011. nov. 15. 22:31
 16/21 A kérdező kommentje:

A lekezelő hangnemet hanyagoljuk, ezt határozottan kérem minden válaszadótól! Én sem sértettem meg senkit, akkor nagyon kérem, engem se sértsen meg senki. Az ilyen szavakat, mint "buksidban", meg hasonlók nyugodtan el lehet kerülni. Nem egy 13 éves hülye kis csitri vagyok, hanem egy húszéves egyetemista lány.

Nem, nem fordult meg a fejemben. Szerintem ha a párkapcsolat nélküli ismerőseim mondogatják ezt, akik vadul vadásznak a pasikra, és állandóan megjegyzéseket tesznek rám, hogy milyen jó, hogy nekem van barátom, meg milyen kár, hogy nem tudok elmenni bulizni egy családi program miatt, akkor én ezeket a megjegyzéseket nem a féltésre írnám rá. Különben is, mitől féltenének? Egy szakítás azért nem egyedüli dolog, ami minden szökőévben egyszer történik meg a világon. A családomra kitérve meg sajnos nincs túl jó viszonyunk egymással, az most nem tartozik ide, hogy miért, úgyhogy kizártnak tartom, hogy a féltés dolgozna bárkiben. Ennyit erről.

2011. nov. 15. 22:57
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

...és az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg pont te fogsz félrelépni??

Ami elég sanszos egy egyetemistánál!!

2011. nov. 15. 23:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem fordult meg a fejemben, hiszen szeretem őt. :D
2011. nov. 15. 23:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálunk pont fordított a helyzet. Én 17, a barátom 20, másfél éve vagyunk együtt. Komolyan úgy érzem, hogy megéltünk már együtt dolgokat, és még ha lassan is, sikerül kibontakoznom mellette, kezd megismerni úgy igazán, már nem félek neki megmutatni magam, és jelenleg úgy érzem, akár lehet a későbbiekben a férjem is. Persze minden szerelmes ezt mondja:)

Nekem viszont mindenki azt mondogatja, hogy ne ragadjak le az elsőnél, kell a tapasztalat stb. Számomra baromi bántó, de nem igazán értik meg. Nem foglalkozom vele, azzal vagyok, aki boldoggá tesz.

2011. nov. 16. 05:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben van így, de tényleg gyakori. A szerelem elmúlik, meglátja a hibákat is a másikban, és elkezd gondolkodni, hogy tényleg te vagy a neki való? Nem lehet, hogy mással jobb lenne? Bármi hiba adódik, nem lesz ott a tapasztalat, hogy mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, minden kapcsolat kompromisszumokat igényel. Ők azok, aki esetleg 35 évesen is képesek a "másik felüket" keresni, mint egy tini. Ne legyen így, de3 ez a veszély fennáll.
2011. nov. 16. 07:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!