Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért teszik neki 3-4 ronda nő mikor én sokkal jobban nézek ki?
van egy fiú ,akivel furcsa. se veled se nélküled úgymondd nyitott kapcsoaltban vagyunk.
Én nagyo nszeretem, de ő viszont valamiért nem.Tudok róla, hogy 2-3 lánynal beszélget, oltja őket, bulizgatnak együtt, stb.
DE Mind a 3 vagy kisebbségi, vagy baromi ronda, vagy paraszt. nagy a hasa, narancsbőrös. Én sprotolok egyre jobb az alakom, helyes kedves arcom van, jó adottságaim, én mégsem kellek neki. Inkább izgulezekre az ocsmánynőszeméylekre. Akiknek tagadhatatlanul van kisugárzásuk, és kur-ás a fejük, de ez mellett rondák nagyon, előugrik az állkapcsa az egyiknek, a másik meg simán paraszt, és suttyó, és férfias. nagyarcsbőrösek. Tőlem elvárja hogy tökéletes legyek, akkor mért tetszenek neki ezek?
Van jó pár fiú haverom akikkel elszoktam beszélgetni és ha együtt vagyunk akkor akaratlanul is megjegyzik egy csajra aki elmegy előttük, hogy" milyen jó csak...stb...stb." Én meg mindig mondom nekik, hogy ugyan már hogy néz ki, nem is szép...!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy amit Te női szemmel csúnyának találsz, azt a pasik más szemmel nézik és észre vesznek olyan tulajdonságokat egy lányban, amit Te nem látsz meg!
Mellesleg beszélhetnél egy kicsit szebben is azokról a lányokról, mi az, hogy ocsmány nőszemély? Azon még nem gondolkoztál el, hogy valaki lehet, hogy rólad is ezt mondja és attól, hogy jó tested van az még nem párosul együtt a szépséggel!
Amúgy az írásodból nem nézel ki 16-nál többnek! Ha igen, akkor meg próbálj egy kicsit a stílusodon változtatni lehet, hogy az nem jön be a pasinak!
Úristen mennyi hülyeséget hordott itt össze mindenki!
a kérdezővel NINCS SEMMI BAJ!
Ellenben a faszid nárcisztikus személyiségzavaros! Tudod honnan tudom?
Mert őnála szebb nem lehet egy nő sem!
Rád meg irigy, és ezért meg akar alázni, és a szerelmdet használja erre fel!
Tudod mit? Vegyél erőt és SZAKÍTS VELE, DOBD KI SZÉPEN EGY HATÁROZOTT SZÓVAL TELEFONON.
Egy ilyen nárcisztikus csak legyen a lábtörlő, buta, csúnya barátnőivel. Az való neki, mert mellettük csilloghat hogy ő micsoda pasi, és manipulálhatja abuta suttyó ronda lányokat kénye-kedvére!
Ne alázd meg magadat egy ilyen sz*r alakkal!
Szakíts nevetve büszkén és nyugi találsz majd egy értelmes helyes pasit!
Nem minden pasi beteg, hogy a lábtörlő rusnyaságokra bukjon!
Amúgy amin még javítanod kell, az nem az alakod, hanem a női büszkeséged! Legyél erős és határozott. Ne hagyd hogy mások tönkretegyenek!
Sok sikert!
26L
"Mert veletek ellentétben nekünk férfiaknak nemcsak a külső számít."
Látom, megint itt vagy csúnyafiú :D
Már bocsi, de a kérdezővel igen is van baj. Hogy mehet bele egy NŐ nyitott kapcsolatba? Vagy ott kell hagyni az ilyet vagy ott kell hagyni az ilyet. Ne engedje már meg egy nő h bármikor azt csináljanak vele amit akarnak!
Az pedig h NEKI nem vagy megfelelő, nem jelenti h veled van a baj. Nagyon sok más ember lehet akinek meg kellenél. De te maradsz ennél a f*szkalapnál és kínzod magad. Ez igen is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!