Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki még így ezzel? Az idősebb fiúk, sokkal jobban bejönnek, mint a korosztályombeliek!
Első vagyok!
Teljesen normális és azért van ez, mert érettebben gondolkodsz a korosztályodnál.
Ugyan így vagyok :) bár engem a 16-17 éves srácok is kiakasztanak. most 3 srác "játszik" nálam. egyik 19 másik 21 és egy 22. ;) szerintem ezzel nincs gond, ők is azt mondtál, hogy látják rajtam, hogy érettebb vagyok, és én is jobban érzem magam velük :)
L/15
Az idősebb srácok is a fiatalabb lányokat szeretik !! MERT BETEG ÁLLATOK!!! azért :)
Kisebbségi komplexusba szenvednek és ez baromira szerencsétlen dolog .
egy 15 éves lányhoz egy 17 éves max 18 éves srác való kapcsolatilag (a haverkodás az más dolog ott lehet nagyobb is a korkülönbség)
én egy visszamaradott paraszt vagyok de hozzá se nyulnék 22 éves fejemmel egy 17-18 éves lányhoz mert ebben a korosztályban még ez sok de ebben a világban már az se báz ha 30 éves a srác és 19 a lány. Szóval nyugodtan legyél 40 évessel mert mostmár ez a norm.
Korodnál sokkal érettebbnek tűnsz, szóval nem probléma. Más esetben az. Egyébként ja, az idősebb "fiúk" is buknak a fiatalabb lányokra. :) Nekem az álmom egy 15-16 éves, 25 éves agyal rendelkező lány. :) Kisebb pedohajlam na. :-)
21/f
Nekem 14-15 éves lányok jönnek be.
Írhatnak is :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!