Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért teszik neki 3-4 ronda nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért teszik neki 3-4 ronda nő mikor én sokkal jobban nézek ki?

Figyelt kérdés

van egy fiú ,akivel furcsa. se veled se nélküled úgymondd nyitott kapcsoaltban vagyunk.

Én nagyo nszeretem, de ő viszont valamiért nem.Tudok róla, hogy 2-3 lánynal beszélget, oltja őket, bulizgatnak együtt, stb.

DE Mind a 3 vagy kisebbségi, vagy baromi ronda, vagy paraszt. nagy a hasa, narancsbőrös. Én sprotolok egyre jobb az alakom, helyes kedves arcom van, jó adottságaim, én mégsem kellek neki. Inkább izgulezekre az ocsmánynőszeméylekre. Akiknek tagadhatatlanul van kisugárzásuk, és kur-ás a fejük, de ez mellett rondák nagyon, előugrik az állkapcsa az egyiknek, a másik meg simán paraszt, és suttyó, és férfias. nagyarcsbőrösek. Tőlem elvárja hogy tökéletes legyek, akkor mért tetszenek neki ezek?

2011. nov. 10. 09:21
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Nme mondatm hogy cicababa vagyok! És te hogy mersz ilyet írni rólam ?

Teljesen szabad jogom hogy véleméynt alkossak, és azt hiszem hogy ha valakik ellen tesznek dolgokat,amikből komoly lelki gondjaim lehetnek vannak, akkor kimondhatom amit gondolok, úgy ahogyna az tszeretném.. Embertársak? Szted életedben rólad hány nem éppen illendő dolgot mondtak a nagyrabecsült embertársaid? Szánalmas? Te vagy az, hogy azt jiszed mindenki jó, és mindenki szereti a másikat. Ha így állnék hozzá már régen megadtam volna magam, és tovább állok, és összezuhanva magamba fordulok.

2011. nov. 10. 09:47
 12/35 A kérdező kommentje:
Írhattok negatív kritikát is, azt is megköszönöm, és az utolsóval egyet is értek ,hogy egy nő nem viselkedik így.. Csakhogy más egy NŐ, és más egy szerelmes NŐ.
2011. nov. 10. 09:49
 13/35 anonim ***** válasza:
98%
Akkor sem érsz el semmit ezzel,hogy ócsárolod azokat akik be jönnek a srácnak.Fogadd el,hogy nem vagy az esete és kész!
2011. nov. 10. 09:55
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

hm hát a barátommal ugyanez a helyzet. mondjuk mi együtt vagyunk és nem csajozik, de szokta mondani, hogy kik jönnek be neki. és ő is tipikusan az ilyen igénytelen (kisebbségi), lógós hasú lányokat említi. hozzáteszem, ő max dugásra használná őket, ha nem lennénk együtt, de komoly kapcsolatra nem.

talán azért van sok férfinek ilyen fantáziája/vágya, mert a társadalom kinevelt egy olyan masszív női réteget, aki hihetetlenül görcsös a külalakja miatt, erőlködik, hogy jól nézzen ki, plasztikai műtét stb, és a férfiakat egyrészt talán frusztrálja, hogy megközelíthetetlenek, másrészt nem természetes. és talán ezekben a nőkben pont az vonzza, hogy természetes és nem kell előttük viselkedni és megfelelni.

2011. nov. 10. 09:56
 15/35 anonim ***** válasza:
77%

Lehet,hogy azok a nők nem valami szépek(szerinted),de egy kevésbé szép nő lehet sokkal vonzóbb a kisugárzása miatt mint egy full szuper külsejű nő. Látszik az írásodból,hogy megkeseredett nő vagy,ezen kellene változtatnod és talán felfigyelne rád is.

Mosolyogj,éreztesd a pasival,hogy nem úgy ugrasz ahogy ő fütyül, kicsit legyél elérhetetlen a számára.

Egyébként kár pazarolnod egy ilyen fiúra az idődet akinek nem jelentesz semmit. Csak kihasznál,csak a tested kell neki,a "csúnya" lányokban meg lehet megvan ami benned nincs, és ez imponál a pasinak.

2011. nov. 10. 10:03
 16/35 A kérdező kommentje:
lehetséges kedves utolsó hogy igazad van. nem tudom. De én sem vagyok az a nagyon tipikus szép ciababa. én is természetes vagyok. nem értem és nehezen tudom elfogadni. majd kiderül hogy el kell e fogadnom ,vagy ez csak egy tévút a részéről.
2011. nov. 10. 10:06
 17/35 anonim ***** válasza:
47%

"DE Mind a 3 vagy kisebbségi, vagy baromi ronda, vagy paraszt. nagy a hasa, narancsbőrös"

Fú te ilyen emberrel szóba állsz,aki ilyenekkel van? :S pffff

2011. nov. 10. 10:06
 18/35 anonim ***** válasza:

"Írhattok negatív kritikát is, azt is megköszönöm, és az utolsóval egyet is értek ,hogy egy nő nem viselkedik így.. Csakhogy más egy NŐ, és más egy szerelmes NŐ.

"

Figyelj akkor ne csodálkozz, nicns miről beszélni, egy nő férfit kap, egy "szerelmes nő" bár én máshogy fogalmaznék:D

Nem kap férfit hanem ilyet mint a te pasid. szóval törődj bele.

2011. nov. 10. 10:07
 19/35 A kérdező kommentje:

Látom jó kis téma kerkedett. örülök hogy hozzájárultam a munakidőtök hasznos eltöltéséhez:D

igazából egy választ értékeltem hasznosnak. Sztem dicséretes hogy én szeretném megfejteni a lelki ,vagy testi miértjét a dolgoknak, és szeretnék változtatni esetleg a dolgokon. Én ilyen vagyok, ez a véleményem, lehet elkeseredett, de mindenek felett őszinte, és nagyon ragaszkodó. Akinek ez nem tetszik, vagy gáznak tartja az gondoljon amit akar. lehet van benne igazság, de nekem elsődleges célom hogy rájöjjek mi-miért van. ha nnem sikerül nyilván nem marad más minthogy tovább lépjek. De ez még szerintem nem most lesz.

2011. nov. 10. 10:12
 20/35 anonim ***** válasza:

ma 09:56 vagyok

az mindegy, hogy TE hogy nézel ki, mert nem ellened szól. ez egy összreakció szerintem az egész jelenségre, hogy ma (sajnos) a műanyag lett a divat, a követendő példa. szóval nem konkrétan veled van baja, hanem ez egy ösztönös és nem tudatos (ez a fontos!) reakció. és gondolj arra is, hogy ezeket megdugná, de nem vinné haza bemutatni és nem mutatkozna vele az utcán.

barátom pont így volt ezzel: hosszabb "kapcsolata" volt is egy ilyen csajjal, tipikus igénytelen roma csaj, de csak dugta. sosem vállalta föl, sosem mutatkozott vele és nem vitte haza. mert nem arról szólt a dolog. csak nemi ösztön.

2011. nov. 10. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!