Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért teszik neki 3-4 ronda nő mikor én sokkal jobban nézek ki?
van egy fiú ,akivel furcsa. se veled se nélküled úgymondd nyitott kapcsoaltban vagyunk.
Én nagyo nszeretem, de ő viszont valamiért nem.Tudok róla, hogy 2-3 lánynal beszélget, oltja őket, bulizgatnak együtt, stb.
DE Mind a 3 vagy kisebbségi, vagy baromi ronda, vagy paraszt. nagy a hasa, narancsbőrös. Én sprotolok egyre jobb az alakom, helyes kedves arcom van, jó adottságaim, én mégsem kellek neki. Inkább izgulezekre az ocsmánynőszeméylekre. Akiknek tagadhatatlanul van kisugárzásuk, és kur-ás a fejük, de ez mellett rondák nagyon, előugrik az állkapcsa az egyiknek, a másik meg simán paraszt, és suttyó, és férfias. nagyarcsbőrösek. Tőlem elvárja hogy tökéletes legyek, akkor mért tetszenek neki ezek?
még mindig ma 09:56 vagyok, bocsi a szófosásért:)
még annyi jutott eszembe, hogy ez kb ugyanaz lehet, mint amikor mi megkapjuk a pasiktól, hogy hány olyan férfi van, aki kedves, aranyos odaadó, és nekünk bezzeg mégis a rosszfiú kell, aki nem becsül meg, megcsal, stb.:))
Hát nem tudom. Nekem elég gyűlölködőek a szavaid őszintén. Lehet 1x2x láttad a lányokat és külső alapján betudtad h mekkora paraszt suttyók. Hozzátenném, hogy nem hiszem h ilyen látószögű lehet vki (legalábbis remélem), szerintem csak haragszol féltékenységből ezekre a lányokra. Hogy övék ez a pasi és nem a tied.
De lényeg a lényeg, nem jössz be neki te is láthatod. Keress olyat akinek igen. Ha ennyi idő alatt nem látott benned olyat ami érdekelné, ezután se fogja.
Felszínes pi csa vagy és semmi több!!!
És törődj bele hogy a narancs bőrös ,baromi ronda leigázott téged!!!
Ilyenkor nem merül fel benned egy kérdés?lehet hogy Te vagy a ronda???
mivel tudatában vagy annak, h ez egy ugynevezett nyitott kapcsolat, ezért tudod azt is, h akárkivel kavarhat. te mentél bele ebbe. az meg már mindegy, h milyen csajokkal van. sztem megtalálnád a legtökéletesebb csajban is a hibát, ha kavarna a "pasiddal".
ott b@sztad el, h belementél egy ilyen helyzetbe. gyenge vagy nagyon. te bajod, ha folytatod ezt. magadnak köszönheted a kialakult helyzetet. kihasznál téged, de neked az a legnagyobb bajod, h nem szép csajokkal kavar. szar neked!
Már ne is haragudj,de amilyen ocsmányul írsz másokról,én nm is csodálkozom h nem kellesz neki.Lehetsz kívül szép,ha egyszer tök üres a fejed.Azt írod h van kisugárzásuk,hát akkor nm lehetnek annyira csúnyák már nm azért.Te könnyenkapható vagy,bármikor az övé lehetsz,persze h nm kellesz neki.A pasiknak kihívás kell,te nm vagy az.
18/L
Hogy tudsz egy olyat szeretni,aki kéri tőled,hogy edzőterembe járj meg másokhoz hasonlít?
Az ilyen soha nem fog téged megbecsülni,soha nem fog megbecsülni,ez kell neked????
Gondolkozz el,találsz olyat aki majd úgy szeret téged amilyen vagy,felejtsd el ezt a pasit.
Mert baromi nagy közhely, de a külső nem mindegy. Lehetsz te plázacica deluxe, ha egyébként az adott pasit nem fogja meg benned valami megmagyarázhatatlan (vagyis számára nincs meg benned az a bizonyos sokat emlegetett plusz), akkor hiába kepesztesz. Én is egy átlagnál jobb csaj vagyok, de az exem bevallotta, hogy bár én voltam a legszebb barátnője, mégse érzi azt a "pluszt". Viszont egy ismerőse, aki mellettem külső terén labdába se rúghat, abba mégis belezúgott. Ebben nincs igazság, vagy magyarázat, ne is keresd. Annyit tehetsz, hogy elfogadod, hogy ez valamiért így működik, a szerelem kialakulásának nincs racionális alapja, pusztán az nem generál szerelmet, ha kedves, csinos és okos valaki. Majd találkozni fogsz egy olyan férfival, akinek Te leszel a Nr.1.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!