Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért teszik neki 3-4 ronda nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért teszik neki 3-4 ronda nő mikor én sokkal jobban nézek ki?

Figyelt kérdés

van egy fiú ,akivel furcsa. se veled se nélküled úgymondd nyitott kapcsoaltban vagyunk.

Én nagyo nszeretem, de ő viszont valamiért nem.Tudok róla, hogy 2-3 lánynal beszélget, oltja őket, bulizgatnak együtt, stb.

DE Mind a 3 vagy kisebbségi, vagy baromi ronda, vagy paraszt. nagy a hasa, narancsbőrös. Én sprotolok egyre jobb az alakom, helyes kedves arcom van, jó adottságaim, én mégsem kellek neki. Inkább izgulezekre az ocsmánynőszeméylekre. Akiknek tagadhatatlanul van kisugárzásuk, és kur-ás a fejük, de ez mellett rondák nagyon, előugrik az állkapcsa az egyiknek, a másik meg simán paraszt, és suttyó, és férfias. nagyarcsbőrösek. Tőlem elvárja hogy tökéletes legyek, akkor mért tetszenek neki ezek?

2011. nov. 10. 09:21
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

Egyszerűen elhányom magam hogy egyáltalán szóba áll ilyen kinézetű lényekkel.

És röhögnöm kell magamban, persze a melett hogy nagyon szar érzés, és kikészít. De valahol nevetek, mert ez vicc, és nem hiszem el..

ja még annyi hogy nem irigységből írom. Tényleg borzalmasak. nem azt mondom hogy igénytelenek, de borzalmasak. Stílustalan. áááh .. na mindegy kiváncsi vagyok a véleméynetkre.

2011. nov. 10. 09:26
 2/35 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit beteg az agya.

Én tuti megbecsülnélek,mert ilyen típusú csajt keresek.Csak ilyen igényes lányok jöhetnek szóba,persze mellette én is nagyon figyelek a testemre,izmos,és eléggé széles vállaim vannak

24F

2011. nov. 10. 09:26
 3/35 A kérdező kommentje:
lehet hogy bennem nem lát már kihívást. vagy túlzottan megszokott. Ez is lehet. Ez azt hiszem talán még a jobbi keset, mert ha valami szép lánnyal kezdene akkor tuti hogy jobban kikészülnék mint így.. Így legalább magamban megvan az az érzetem hogy nevethetek egy kcsit ezen a kornátsem vicces történeten.
2011. nov. 10. 09:29
 4/35 anonim ***** válasza:

A szépség relatív.

Neki azok a lányok tetszenek és te vagy a "ronda".

2011. nov. 10. 09:32
 5/35 A kérdező kommentje:

Ennyire nem lehet relatív. A mai társadalomban van egy szépségideál.. Amibe persze nme feltltlenül tartozom bele én sem nem ezt mondom, de ők nagyon nagyon távol állnak tőle.

Azt mondanám az a tipikus suttyó féle lányok.

És a lógós mell, narancsbőrös test , azt hiszem nem is vitatható hogy nem annyira vonzó.

ha az embernek van választása, és ez a választás karnyújtásnyira van.

2011. nov. 10. 09:35
 6/35 anonim ***** válasza:
Valakinek a pap,valakinek a papné tartja a mondás!Neki azok a lányok jönnek be,azokat tartja szépnek!Bármit tehetsz de úgy is ez lesz az ideálja!Öltözz igénytelenül,légy ronda és akk lesz esélyed..Ennyi
2011. nov. 10. 09:37
 7/35 anonim ***** válasza:
Én a helyedben otthagynám a p*csába.
2011. nov. 10. 09:39
 8/35 A kérdező kommentje:

Hát ezt sajnos nem tudom megtenni. DE rajtam kétszer annyira észrevenné.. Egyénként ő egy nagyon igényes, és jó izlésű fiú, rajtam mindíg megjegyzi ha valami egy picit is eltér a tökéeltestől.

Máson meg....

2011. nov. 10. 09:40
 9/35 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem lehet hogy szép vagy,csak belülről rohadsz!!!

Tudod minek a szép cicababa ha szopni sem tud normálisan?

Téged legszívesebben leköpnélek!!!Hogy mersz ilyeneket írni embertársaidról?Szánalmas vagy!

2011. nov. 10. 09:44
 10/35 anonim ***** válasza:
84%
amíg veled ezt meg lehet tenni veled, hogy ezt csinálja ne csodálkozz, hagyod neki, akkor viseld el, egy nő így nem viselkedik.
2011. nov. 10. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!