Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Míért akar mindig este találkozni velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem zavar, csak kiváncsi vagyok. 15 évesek vagyunk, 4,5 honapja vagyunk együtt, heti 2x találkozunk, mindig este, csak az elsö randi volt du 3-kor, vajon miert? :D2011. nov. 5. 00:53
11/12 getsun válasza:
Sokat röhögtem az előttem szólóknak.. XDD de érdekes, nem tudom, én is inkább sötétben járkálok el ha nyugalomra / magányra vágyom :D én örülnék egy ilyen kis csajnak.. :D ha meg kedvem zottyana, elhoznám hozzám, aztán lenne ami lenne:D tesó ne szarakodj, örülj neki!:D
12/12 anonim válasza:
Szerintem szégyell téged vagyis ez csak magamból kiindulva pl volt egy lány aki nekem tetszett de ugy éreztem nem az a tipikus szép cicamica ezért este találkoztunk szoval valamilyen oka lehet ennek de mindenféleképpen rossz ok. Ja es ne haragudj nem bantasbol írtam en ezt csak kicsit bonyolult ember vagyok de lehet csak en komplikalok ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!