Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nekem egyáltalán valahol párom?
Smartguy86
fura a 6,5 évesnek ez nem volt baja,akkor ufó?
Te döntésed. Ha gyáva vagy, és pár kudarc után feladod, az nem a lányokat minősíti. 3 darab 3 hónapos kapcsolatod volt azóta! 3 hónap! Az alatt mit lehet csinálni? Megismerni valakit nem lehet, az biztos. De te leszűröd minden nőről ismeretlenül, hogy milyen.
Megjegyzem, a 6,5 éves is több, mint valószínű, hogy csak azért tartott annyi ideig, mert vagy te vagy a csaj, vagy mindketten kapcsolatfüggők voltatok. Senkit nem érdekelt, hogy egy nagy rakás kaka a kapcsolat, csak ne legyetek magányosak. Így aztán együtt maradtatok...
Smartguy86
ebbe ne szólj bele nem tudhatod mi volt hogy volt,de szép volt
Na ez a valaki írt igazat
""Néhány válaszon látszik, hogy az illető lányok az RTL Klubon nevelkedtek, és igen éretlenek. Nem kell nekik a rendes pasi, mert unalmas. Nézz szét a középkorúak között, milyen sok az elvált, és hányan nevelik egyedül gyermekeiket! Válasszák hát az "izgalmas" pasit, és majd nagyon "izgalmas" lesz 1 fizetésből meg a gyerektartásból élni, ha az illető megun... És meg fog, mert kell a változatosság. Ellenben a rendes emberek képesek életre szóló kapcsolatokra is, nemcsak "mai izgalmakra". És szexben semmivel sem rosszabbak, legfeljebb tapasztalatlanok, de nem is baj, érettebb fejjel egészen más lesz megélni a szexet, mint részeg tiniként.
Nekem az az izgalmas, ha egy lánnyal komoly kapcsolatban lehetek, ha számíthatok rá. Ha tudom, hogy igen, vele családom is lehet, velem lesz jóban-rosszban. Nekem izgalmas jövő a gyereknevelés.
Szerintem éppenhogy az izgalmasnak mondott pasi/csaj unalmas. Olyan egyformák! Nincs egyéniségük! Emmellett kiégtek, lehasználtak! És engem zavar, ha mellettem csúnyán beszélnek, egy rendes ember legalább képes modorálni magát, nem sül le a képem, ha meg kell jelenjek vele a társadalomban.
A magukat rendesnek vallók pedig legyenek igényesek, ismerkedjenek rendes fiúkkal/lányokkal, építsék a társadalmat, és észre se vegyék ezeket az "izgalmas"-nak mondott emberkéket!""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!