Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nekem egyáltalán valahol párom?
Mondtam én valahol is, hogy legyél szemét a barátnőddel? Nem lehetsz ennyire korlátolt értelmileg!
Senki nem mondta, hogy legyél szemét tahó. De már látom, mi a problémád: az, hogy az első barátnőddel összejöttetek még gyerekként, te meg nem tanultad meg emiatt, hogy hogyan is kell felnőtt férfiként létezni egy kapcsolatban. Most meg akikkel összejössz, azok nem egy kisiskolás szintjén szeretnék megélni a szerelmet, hanem a felnőttek szintjén. Izgalmasan, vadul szeretkezve, sokat beszélgetve és kommunikálva.
Ez a "nagyon tudok szeretni" duma enyhén szólva is béna. Mert mit jelent ez? Azt, hogy te akkor is kinyalod a fenekét, ha ő a fejedet üti? Vagy mit? Hogy meghunyászkodsz előtte és pitizel neki, mint egy pincsikutya? Hogy vegyenek így téged férfiszámba? Neked kell lenni a határozott, erős férfinek, aki eléri a dolgokat és boldoggá teszi a nőt, aki mellette van. Amíg ez nem megy neked egyszerre, addig a nagyonszeretésed csak sima maszatolás lesz.
Smartguy86
leginkább 20 évesek voltak,én meg 28
Ezt olvasd el, tutti mód a csajozásra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23147..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!