Szeretném a párom telefonját leolvasatni. Minden kimenő bejövő sms-t megtudni, a hívásait hangrögzítéssel, lehetséges ez a T-Mobilnál, vagy valahol?
Szerintem biztos, hogy nem.
Inkább találj ki valami mást, mert ha erre rájön, te leszel a világ legnagyobb szemete, akkor is, ha valójában ő csal meg. Vagy nem tudom mi az oka a kíváncsiságodnak, de mindig az van, hogy az a bunkó meg bűnös, akik "kutat".
Ha ezt megtudja, akkor úgy ott, hagy, hogy idöd se lesz meglepödni - és teljesen jogosan.
Ha ennyire nem bizol benne, akkor semmi értleme együtt lennetek.
Meg ha te ennyire nem tudod a másik magánterületét tiszteletben tartani, akkor vagy nagyon éretlen, vagy nagyon szemét vagy.
Ha jól tudom akkor csak rendőrségnek, bírósági végzéssel ad ki mobilszolgáltató ilyen adatokat. Hangrögzítést talán nem is csinálnak.
Magánvélemény: Ha ennyire azt akarod, hogy kidobjon, akkor miért nem szakítasz? Ha megtudja, hogy mire készülsz/mit tervezel szerintem még pislogni sem lesz időd, máris repülsz.
ha, T Mobilos a telefon, akkor a Helyi Ügyfélszolgálatán személyesen érdeklődj!
szükséged lesz a telefonhoz kapcsolódó szerződés számra, Pin és Puk kódra, és a Tel Kódszámára, plusz a regisztráláskor megadott jelszóra
Nem tudsz ilyet csináltatni, még a te neveden lévő előfizetéssel sem. Az utolsó jól írta, ez csak bírósági végzéssel lehetséges.
Csak egy óvatos kérdés: nem lenne egyszerűbb szakítani?
Kedves Válaszolók! Ti hol olvastátok azt, hogy szakítani akar a kérdező? Baromira nem látom.
Ma már mindent meg lehet oldani, csak jó helyen kell keresni, s sok pénzbe kerül. Kutakodni kell egy kicsit az interneten.
ma 10:55
Nem olvastuk. Viszont az ilyen jellegű kutakodás a másik (akár férj, pár) magánéletébe az esetek 99%-ában azonnali szakítással jár. Az én exem is emiatt lett ex egy pillanat alatt, pedig ő csak az e-mail címemet törte fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!