Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves férjem mit gondol...

Kedves férjem mit gondol magárol? Tegnap azt mondta hogy ha elakarok menni céges bucsuszatóra gondoskodjak a pénzről hogy legyen rá! Mert ő a fusi munkájábol bejövő pénzt had költse már arra amire ő akarja? !

Figyelt kérdés
Ennyi erőből ha ő rántott húst akar enni akkor vegye meg a dugi pénzéből?Vagy mi?Egyre jobban semmibe vesz!Az ő szava a döntő!Mindig!Vagy én vagyok hü..e?
2009. ápr. 21. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Na...első lépés: menj oda a férjedhez. Második lépés: ezt, amit leírtál ordítsd el neki :)

Sajnos innen nem tudunk segíteni, csak ha a sarkadra állsz. Attól, hogy bunkó még nem lesz igaza :)

Jaina

2009. ápr. 21. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne akadj ki, költs a te dugipénzedből a búcsúztatón.Mi is így szoktuk.

Ha a másiknak már nincs, adunk egymásnak.Vagy neked egyáltalán nincs dugipénzed?

2009. ápr. 21. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

jól írja itt valaki, ugyanazt mondd meg neki, amit leírtál (idézet): "Ha rántotthúst akarsz enni , mától fiam a dugipénzből veszed!"

De mellesleg az is igaz , hogyha ő dugipénzt tart , akkor Teneked is van rá jogod. Ennyi:)

2009. ápr. 21. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy dugipénze van? A fusira neki akkor van ideje, mikor te otthon főzöl, mosol...én bizony villanyoltás után mondanám a drágának, hogy na apukám, lejárt a munkaidőm! Csináld meg ezt is fusiba, aztán ami a markodat üti, azt tartsd meg magadnak!
2009. ápr. 21. 18:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincs dugipénzem,de amikor volt akkor kajára költöttem!De ezt nem vártam!
2009. ápr. 21. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
70%
Talán féltékeny.
2009. ápr. 21. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!