Szeretném a párom telefonját leolvasatni. Minden kimenő bejövő sms-t megtudni, a hívásait hangrögzítéssel, lehetséges ez a T-Mobilnál, vagy valahol?
Hivatalosan nem lehet lehallgattatni ilyen ügyben és egyik szolgáltató sem fog kiadni semmiféle adatot senkinek bírósági végzés nélkül.
Viszont jól írta valaki, hogy kutatni kell az interneten.
Van egy cég akiről én tudok, azok tesznek egy programot a telefonra és minden be és kimenő hívást sms-t átirányít egy megadott számra a készülék tulajdonos tudta nélkül.
DE! Ez aljas és törvény ellenes dolog ezt tudnod kell, és 200ezer fölött van ennek a programnak a telepítése.
Ha ennyit megér egy ajtócsapkodás akkor keress rá a neten, ha elég ügyes vagy megtalálod. Én nem leszek senkinek a tettestársa ilyen aljas ügyben.
Személyiségi jogok miatt nem lehet ilyent megcsinálni, törvénybe ütközik.
Remélem, a (most még) párod hamar megtudja ezt, és a karácsonyt már egyedül töltöd...
Van ilyen program, erről én is hallottam. De szerintem aki tudja telepíteni az egy kisebb vagyont kérhet el érte.
Nem cég intézi, hanem privát emberek, akik értik a dolgukat. De szerintem te is, én is, és sokan mások is, kishalak vagyunk ahhoz, hogy az ilyen programokhoz hozzájuthassunk.
Egyébként valóban törvénybe ütköző, a szolgáltató pedig csak hatóságoknak adja ki az ilyen jellegű információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!