Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeköltözöm egy pasival, zavarni fogja, hogy ha hangosakat fingok, meg böfögök?
nem zavarná sztem a legtöbb pasit. egy pasi ugyis mindig böfög meg fingik, max társaságban fogja vissza magát. de aki tagadja hogy haverok közt ez természetes az hazudik. én nem bánnám ha barátnőm szabadabban elengedné magát, legalább nekem is szabad lenne. igy is szoktam böfögni meg néha fingok hamár kezdene fájni, de muszáj visszafognom magam. szal engem pl nem zavarna, visszakapnád 3x akkorában :D
ja és khm kulturember vagyok... hülye etus.
UGYANMÁR.. :D :D :D :D HAHAHAHAHAHA :D :D :D :D :D
Ha ő is fingik és büfög, nem fogja zavarni. :D
Aki szerint zavarni fogja, az szerint ha valaki megházasodik, akkor élete végéig az emésztési folyamatokat (bélgáz görcsöket) vissza kell tartania?
Én nyugodtan nyomtam az asszonnyal, persze mindig bocsánatot kértünk, vagy fúúújoltunk, vagy röhögtünk. Két ember ha igazán szereti egymást ez nem kell hogy gondot jelentsen.
Persze nem jó úgy kezdeni: "-szép a TROTTY lakásod BÖFF bocsi szivi"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!