Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy a pasim mindent kifizet nekem?
Ruhák, mobil feltöltés, utazások, étkezés, mozi stb. Meg már kaptam tőle egy fényképezőgépet is.
Nem élünk együtt.
ha a férjed lenne azt mondanám, hogy éke. de ő csak a "pasid" még csak nem is azt írtad, hogy a párod.
a másik meg az, hogy azért teszi mert nyaggatod és elvárod? vagy pedig azért mert ő ragaszkodik hozzá?
engem nem zavar, de a véleményem azért meg van... és nem pozitív!
Mennyi mocskos, szemét pénzéhes ribanc van itt. Köpjétek szembe magatokat a tükör előtt. Mi az, hogy a pasi dolga, hogy mindent fizessen? Mégis mire fel? Aki pedig azt írta, hogy csak irigységből írnak, az rendkívül idióta volt. Az ilyen magukat nőnek csúfoló förmedvényeket olyan szinten nem tudom sajnálni. Persze most még fizetnek nekik mindent - és nyilván már egy-két másik nőnek is - de, amint betöltöd a 35-öt, nagyívben le lesztek szarva és a pasi beújít egy 18 éves kis lányt, ti pedig ott álltok majd minden nélkül és sírtok, hogy nincs egy normális pasi. Persze ilyenkor már bárki jó lenne. Igaz ezt agyilag úgysem fogjátok fel, csak ha már személyesen tapasztaljátok meg.
Természetesen erről azok a férfiak is tehetnek, akik azt hiszik, hogy a férfi dolga, hogy vagyonokat költsön a nőre, aki cserébe lefekszik vele. Pont ezért szoknak hozzá a jóhoz és mindenkitől elvárják, hogy kitartsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!