Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogy a pasim mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy a pasim mindent kifizet nekem?

Figyelt kérdés

Ruhák, mobil feltöltés, utazások, étkezés, mozi stb. Meg már kaptam tőle egy fényképezőgépet is.

Nem élünk együtt.

2011. okt. 31. 11:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
64%

Hogy mennyi pénzéhes ribizli van a világon...kedves kérdező, szerintem te is kellemetlenül érzed magad ezért, és ha kellemetlenül érzed magad, akkor ne hagyd!

Az ilyen "használd ki, amíg lehet" -ekre meg ne hallgass.

Testet ugyanis lehet venni, de lelket csak eladni, és azt is csak egyszer...

2011. okt. 31. 12:04
 12/39 Bazsii05 ***** válasza:
Persze hogy dicsekszik,hisz ő is tudja,hogy ez neki jó dolog. De Kedves Kérdező,ha már ilyen kérdést kiírsz,akkor majd azt is kérdezd meg amikor az urad megkéri a kezdet,hogy hozzá menj-e.
2011. okt. 31. 12:05
 13/39 A kérdező kommentje:
Nem dicsekszem kedves From Oz, csak érdekel mások mit gondolnak erről. A fényképezőt meg azért írtam, mert elég értékes ajándék volt (120ezer).
 14/39 anonim ***** válasza:
Hát, ln a magam részéről nem engedném, mert nem akarom, hogy kitartsanak,és hogy kvázi megvásároljanak. Vannak pasik, akik később "vérszemet" kapnak, és úgy gondolják, a tulajdonuk a nő, akinek megvettek mindent. A másik része a dolognak meg az, hogy én érezném magam szörnyen kellemetlenül, ha egyik cuccomért sem dolgoztam volna meg (persze annak örülök, ha kapok dolgokat, nem azért, meg abban nincs gáz, ha a mozit, éttermet stb. a férfi állja, ha együtt megyünk-de ott is úgy vagyok vele, hogy néha azért felezek, vagy fizessen az, akinek az ötlete volt az egész). Persze ha vki háztartásbeli, és úgy beszélték meg, az megint más tészta, meg ha előre megbeszélték, hogy pl. amíg a lány tanul (és mondjuk nincs ideje dolgozni), addig a srác fizet.
 15/39 anonim ***** válasza:
26%
11:57-esnek üzenném, hogy attól, hogy neki kilóg a s*gge és irigy, más nem lesz k*va, mert a pasija vesz neki dolgokat. A k*va kicsit mást csinál, de te biztos jobban tudod. Ezt a kérdést hiba volt feltenni, mert lesz az idióta suttyó réteg, aki elmond majd minden r*bancnak, a többiek pedig csak azt tudják mondani, hogy ha annak érzed, akkor gáz. Én is kellemetlenül érezném magam picit, de ennyi.
2011. okt. 31. 12:06
 16/39 anonim ***** válasza:
Nekem egy fenykepezogep nem ertek, hanem szukseglet. Lakasodat is fizeti? Mert amiket irsz, azok meg csak chipszek az eltartashoz.
2011. okt. 31. 12:07
 17/39 anonim ***** válasza:
83%
Elég gáz, én tuti sza.r nullának érezném magam hogy egy rohadt telefont nem töltök fel önerőből.
2011. okt. 31. 12:09
 18/39 anonim ***** válasza:

Én a másik véglet vagyok, nekem a két adagos fagyi-részem is hagyja, hogy fizessem, nem erősködik h meghív.

Egyik sem jó...

23N

2011. okt. 31. 12:11
 19/39 anonim ***** válasza:
16%

Egy pasinak ez a dolga!A érfiak példat vehetnenek róla!

én már olyanrol is hallottam h a nö fizet mindig!na az a szánalmas!

meg gondoljatok már bele h jönne ki a lépés,elmegy egy pár az étterembe,és a nö fizet??tiszta szégyen.a pincér is a férfinak adja a számlát mindig.egy pasinak kell fizetnie.az meg természetes h elhalmoz ajandékokkal,jól teszi.

2011. okt. 31. 12:12
 20/39 Bazsii05 ***** válasza:
79%
Egy pasinak nem ez a dolga.
2011. okt. 31. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!