Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul esett. Mit reagálnál?
a barátommal ma vagyunk 7hónaposak. Az előző csajával nem szerették egymást, minden kényszer volt ezt már több helyről hallottam, szakítottak is. Nem szerette a csaj t barátom. Mondom dejó 7.hónap alkalmából irok a facebook üzifalára valami aranyosat, bár nem szoktam, belájkolta és megnéztem még 1x amit irtam erre jobb felső sarokba kirakt a régi irásait h "Köszönöm ezt a gyönyörű 10hónapot veled szerelmem"---ezt a volt nőjének irta régebben. Hát elég hülye érzés. A csajjal nem beszél le is tiltotta fb-ről.
Most ugy érzem magam hogy mégis szerette vagy hogy nekemis ilyen szeretlekes dolgokat ír, hogy engem sem szeret csak ír valamit hogy írjon....:(
mostis mondja telefonon hogy visszakereste az összes kiirását ameddig tudta és semmit nem talált mert a kis csaj levan tiltva igy a régi kommenteket se jeleniti meg neki, mert a kiirások is törölve vannak.
érdekes akkor én miért láttaM:S
Akkor meg hol a probléma? Az, hogy volt régebben egy kapcsolata, ami nem végzodott "happy end-el", még nem jelenti azt, hogy pokol volt a kapcsolat. Biztosan szerették egymást (valamennyire mindenképp, ha 10 vagy tobb hónapig egyutt voltak). Az, hogy végul rájottek, hogy mégsem mukodoképes a kapcsolatuk, az már más dolog. Lehet, hogy úgy voltak vele mint te a volt barátoddal? - te is azt hitted, hogy szerelem, amit érzel, majd rájottél, hogy mégsem. Konnyen lehet, hogy ok is így voltak ezzel.
Az pedig, hogy valamikor régen írt valamit az akkori barátnojének a facebookon, annak semmi koze a jelenlegi helyzethez. Azért pedig nem haragudhatsz rá, hogy évekkel ezelott más kapcsolata volt, aminek a "nyomait" a facebook máig megorizte - amit egyszer a facebookra kiteszel, az orokké benne marad a rendszerben!
Semmi szukség tehát arra, hogy túldramatizáld ezt a dolgot és egy ilyen szamárság miatt tonkretedd a kapcsolatot, ami már 7 hónapja boldoggá tesz.
21:19-nek igaza van...
egyébként én is voltam ilyen mint te, sokszor... rájöttem, hogy ez nekem a legrosszabb + tönkre vágok mindent vele. ezért amikor eszembe jutott valami ilyen hülyeség, akkor azt mondogattam magamnak, hogy: töröl-töröl-töröl és mással kezdtem foglalkozni, egy idő után le is szoktam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!