Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul esett. Mit reagálnál?

Figyelt kérdés

a barátommal ma vagyunk 7hónaposak. Az előző csajával nem szerették egymást, minden kényszer volt ezt már több helyről hallottam, szakítottak is. Nem szerette a csaj t barátom. Mondom dejó 7.hónap alkalmából irok a facebook üzifalára valami aranyosat, bár nem szoktam, belájkolta és megnéztem még 1x amit irtam erre jobb felső sarokba kirakt a régi irásait h "Köszönöm ezt a gyönyörű 10hónapot veled szerelmem"---ezt a volt nőjének irta régebben. Hát elég hülye érzés. A csajjal nem beszél le is tiltotta fb-ről.

Most ugy érzem magam hogy mégis szerette vagy hogy nekemis ilyen szeretlekes dolgokat ír, hogy engem sem szeret csak ír valamit hogy írjon....:(

2011. okt. 26. 20:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
most mondja h kitörölte fb-ről régebben az összes ilyesmit sőt mikor letiltotta a lányt hiába nézte vissza nem adott ki egy ilyet sem
2011. okt. 26. 21:15
 12/18 A kérdező kommentje:

mostis mondja telefonon hogy visszakereste az összes kiirását ameddig tudta és semmit nem talált mert a kis csaj levan tiltva igy a régi kommenteket se jeleniti meg neki, mert a kiirások is törölve vannak.

érdekes akkor én miért láttaM:S

2011. okt. 26. 21:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Akkor meg hol a probléma? Az, hogy volt régebben egy kapcsolata, ami nem végzodott "happy end-el", még nem jelenti azt, hogy pokol volt a kapcsolat. Biztosan szerették egymást (valamennyire mindenképp, ha 10 vagy tobb hónapig egyutt voltak). Az, hogy végul rájottek, hogy mégsem mukodoképes a kapcsolatuk, az már más dolog. Lehet, hogy úgy voltak vele mint te a volt barátoddal? - te is azt hitted, hogy szerelem, amit érzel, majd rájottél, hogy mégsem. Konnyen lehet, hogy ok is így voltak ezzel.

Az pedig, hogy valamikor régen írt valamit az akkori barátnojének a facebookon, annak semmi koze a jelenlegi helyzethez. Azért pedig nem haragudhatsz rá, hogy évekkel ezelott más kapcsolata volt, aminek a "nyomait" a facebook máig megorizte - amit egyszer a facebookra kiteszel, az orokké benne marad a rendszerben!

Semmi szukség tehát arra, hogy túldramatizáld ezt a dolgot és egy ilyen szamárság miatt tonkretedd a kapcsolatot, ami már 7 hónapja boldoggá tesz.

2011. okt. 26. 21:18
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne lovagolj már ezen .. ha ilyen hülyeségeken akadsz ki, akkor egy idő után megfogja unni és veled is szakít majd..
2011. okt. 26. 21:19
 15/18 anonim válasza:

21:19-nek igaza van...

egyébként én is voltam ilyen mint te, sokszor... rájöttem, hogy ez nekem a legrosszabb + tönkre vágok mindent vele. ezért amikor eszembe jutott valami ilyen hülyeség, akkor azt mondogattam magamnak, hogy: töröl-töröl-töröl és mással kezdtem foglalkozni, egy idő után le is szoktam róla.

2011. okt. 26. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
anyám borogass...
2011. okt. 26. 21:28
 17/18 anonim ***** válasza:
remélem ezen összevesztek ha ennyi eszed van:)
2011. okt. 26. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Velem is megtortent mar. Nezegettem az adatlapjat es jobb oldalt voltak regebbi uzenifali posztok. Hat.. Pl amit az elozo bnoje irt ki 1,5 evvel ez elott. Majdnemhogy ott dugtak uzenofalon. A baratom azt mondta talan egyszer volt eddig szerelmes jo par eve. De en vagyok neku az elso igazi es oszinte. Ettol fuggetlenul nagyon szar volt latni h a csajnak miket irt. De az mar elmult. Az emberek irnak es mondanak dolgokat amik nem igazak. De az erzeseiket nem tudjak megjatszani. Ha erzed hogy szeret es azt igaznak ia veled akkor minden mast zarj ki. Felesleges azon gorcsolni h mi volt elotted. Teged szeret es csak te vagy neki:)
2011. okt. 26. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!