Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát, nagyon rosszul esett. Ti...

Hát, nagyon rosszul esett. Ti mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés
Tegnap a férjem este hazajött a munkából. Csináltam neki vacsit, tv-zett, olvasott, stb. Kint a konyhában hülyeségből az éppen belabellózott számmal adtam neki puszit, mondván, hogy az övét is bekenem. De nem volt gusztustalan, vagy bármi. Azt hittem, hogy mondjuk megcsókol, vagy valami ilyesmi, de nevetett és finoman eltolt magától. Később többször odamentem, mikor nézte a tv-t, de nem nagyon reagált rám. Este későn, mikor már ágyba kerültünk, elkezdett nézni egy tök béna filmet. Én bújtam oda hozzá, de nem élt a lehetőséggel. (hogy finoman fogalmazzak) Aztán felkapcsolta a lámpát és elkezdett egy könyvet olvasni. Éjjel 1/2 12-kor. Mondtam neki, hogy ne világítson már, mert ez nagyon zavaró ilyen későn. Aztán megjegyeztem, hogy a konyhai puszimra sem reagált, meg később sem, meg itt az ágyban sem. Ennyire nem érdeklem? Azt találtam neki mondani még, hogy egy igazi pasi kihasználta volna az alkalmat. Erre tök erőszakosan, bunkón leszorított és elkezdett "csókolgatni", hogy "tessék, egy igazi pasi így csinálja." Most őszintén? Így kell ezt lereagálni? Női és férfi szemszögből is érdekelnek a vélemények.
2011. jún. 29. 10:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Ha aznap nem volt kedve? és még az "igazi pasi" megjegyzéssel meg is bántottad.
2011. jún. 29. 10:44
 2/30 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy ő sem volt a helyzet magaslatán, de te meg generáltad a felesleges hisztit.
2011. jún. 29. 10:45
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egy kis magányra vágyott, hogy nyugiban pihenhessen. Nekem is van ilyen, amikor nem vagyok kíváncsi senkire, és semmire, és hagyjanak békén:-) 27N
2011. jún. 29. 10:46
 4/30 anonim ***** válasza:
41%
Miért kell ilyen apróságból ekkora cirkuszt csapni! Lehet,hogy nem tetszett neki a bekent szád. Nem kötelező minden este szexelni a férfiaknak sem.
 5/30 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem hisztizel valamiért aminek semmi értelme.Nem volt kedve, fáradt volt, tele volt a feje valamivel.

Miért kell ebből világvégét csinálni és olyan sértő (mert szerintem ez sértő) dolgokat mondani, hogy egy "igazi férfi" mit csinálna. Aztán csodálkozol, ha mérges lesz.

És ha neked nincs kedved?

(N 25 év boldog házassággal)

6/30 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként nálunk is van, hogy a páromnak nincs kedve szeretkezni, vagyis kedve lenne, de hulla fáradt, mindig viccesen meg is szoktuk beszélni, hogy na, már megint fáj a feje:-) Aztán másnap pótoljuk:-)
2011. jún. 29. 10:47
 7/30 anonim ***** válasza:
77%

Az az igazság, hogy vannak ilyen férfiak, mint a te férjed, de az enyém merőben más.Ha csak ellibbenek előtte egy toppban, hát...kettőt sem kell pislognom:)

Lehet, hogy fáradt volt, vagy Te voltál esetleg túl erőszakos, követelőző?Vagy van valami baja, amivel nem akar téged terhelni?Mondjuk a labellós száj tényleg nem valami vágykeltő szerintem:)

Kérdezd meg ma tőle, hogy mi volt az a tegnap esti dolog.Mást mit tehetnél?

2011. jún. 29. 10:49
 8/30 anonim ***** válasza:
81%
Ahogy a nők sem, úgy a férfiak sem kívánják állandóan a dolgot.Meg kellett volna értened, hogy most nincs kedve ilyenekre, főleg, ha van egy belső feszültsége valami miatt, akkor azon fog kattogni az agya. Hagyni kellett volna. És ha egy férfinak ilyet mondanak, hogy egy "igazi férfi kihasználta volna az alkalmat"...ez rettenetesen durva. Magamból kiindulva eléggé leírtad volna magadat előttem. Ez egy TILOS mondat! Ez kb. olyan, mintha azt mondtuk volna nektek, hogy szép vagy, szép vagy, de a ló sem csúnya állat.
2011. jún. 29. 10:50
 9/30 anonim ***** válasza:
51%
Ne női mércével ítéld meg a férfiakat. Ami neked édes dolog (bekenni egymás száját labelloval), az lehet neki nem tetszik annyira. Ez nem egy egetrengető hiba, amit elkövetett, szerintem nem kell érte haragudni.
2011. jún. 29. 10:50
 10/30 zuzuki ***** válasza:
9%
Most őszintén?Ha(tudom,így nem kezdünk mondatot) erőszakkal "belabelloznád" a szám,akkor én még cifrábbat is előadtam volna.Szegény pali... Vertem volna Rád akkorát,mint a huzat.:) Engem csak a kutyám csókolgathat,egy "szájkenőcs" nem!:)
2011. jún. 29. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!